Svart färgband BRS-1D300-060 i premiumvax/-harts för termotransferteknik

Det svarta färgbandet BRS-1D300-060 i premiumvax/-harts för termotransferteknik är 300 m långt och 110 mm brett och har certifierats av Brother International Europe. Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

180,00 kr Inkl. moms

144,00 kr Exkl. Moms

Hög kapacitet med en längd på 300 m per rulle

60 mm i bredd

Färgband av hög kvalitet för termotransferteknik

Produktinformation

Svart färgband BRS-1D300-060 i premiumvax/-harts för termotransferteknik

Ger tydligt, hållbart resultat

Premiumvax/-harts med svart färg

Kräver kompatibel etikettrulle

Viktiga funktioner

  • Hög kapacitet med en längd på 300 m per rulle
  • 60 mm i bredd
  • Färgband av hög kvalitet för termotransferteknik
  • Ger tydligt, hållbart resultat
  • Premiumvax/-harts med svart färg
  • Kräver kompatibel etikettrulle

Beskrivning

Färgbandet i premiumvax/-harts med hög kapacitet har utvecklats för att tillgodose ditt behov av professionella etikettutskrifter. Det svarta färgbandet BRS-1D300-060 för termotransferteknik används i detaljhandeln, sjukvård och logistik. Använd det 60 mm breda bandet till streckoder och för andra områden.

Du kan lita på professionella resultat med det här färgbandet i premiumvax/-harts för termotransferteknik. Färgbandet har tillverkats enligt stränga krav och är kompatibelt med specifika etikettskrivare med termotransferteknik. 

Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

Mer om den här produkten ...

Det svarta färgbandet i premiumvax/-harts för termotransferteknik ger professionella, problemfria utskrifter på din kompatibla etikettskrivare från Brother. Med sina 300 meter medför bandet i premiumvax/-harts med hög kapacitet färre byten och säkerställer stabil och säker drift för din etikettskrivare från Brother under längre tid.

Du kan lita på professionella resultat med det här färgbandet i premiumvax/-harts för termotransferteknik. Färgbandet BRS-1D300-060 har tillverkats enligt stränga krav och är kompatibelt med specifika etikettskrivare med termotransferteknik från Brother.

Genom att välja färgband i premiumvax/-harts för termotransferteknik som har certifierats av Brother International Europe säkerställer du att din maskin fortsätter att prestera på topp och ger dig ett tydligt och hållbart resultat.
Tillbaka till toppen