Tillagd i varukorg
  1. Hem
  2. Förbrukningsartiklar
  3. BRS-1D300-110

Svart färgband BRS-1D300-110 i standardharts för termotransferteknik

Det svarta färgbandet BRS-1D300-110 i standardharts för termotransferteknik är 300 m långt och 110 mm brett och har certifierats av Brother International Europe. Levereras i 12-pack.

402,50 kr Inkl. moms 322,00 kr Exkl. Moms

Det 300 m långa bandet i standardharts med hög kapacitet har utvecklats för att tillgodose ditt behov av professionella etikettutskrifter. Det svarta färgbandet BRS-1D300-110 för termotransferteknik används i kombination med kompatibla etikettrullar inom logistik, detaljhandel, sjukvård och andra områden.

Levereras i 12-pack. 

 

 

Viktiga finktoner

  • Hög kapacitet med en längd på 300 m per band
  • 110 mm i bredd
  • Färgband av hög kvalitet för termotransferteknik
  • Ger tydligt, hållbart resultat
  • Standardharts med svart färg
  • Kräver kompatibel etikettrulle

Översikt

Det svarta färgbandet i standardharts för termotransferteknik ger professionella, problemfria utskrifter på din kompatibla etikettskrivare från Brother. Med sina 300 meter medför bandet i standardharts med hög kapacitet färre byten och säkerställer stabil och säker drift för din etikettskrivare från Brother under längre tid.

Du kan lita på professionella resultat med det här färgbandet i standardharts för termotransferteknik. Färgbandet BRS-1D300-110 har tillverkats enligt stränga krav och är kompatibelt med specifika etikettskrivare med termotransferteknik från Brother.

Genom att välja färgband i standardharts för termotransferteknik som har certifierats av Brother International Europe säkerställer du att din maskin fortsätter att prestera på topp och ger dig ett tydligt och hållbart resultat. 

Kompatibel med

Kompatibla skrivare

Hämtningsbara filer