BSS-1D300-060 i färgband i vax/-harts 

Svart färgband för termotransferteknik, 300 meter långt och 60 mm brett.  Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

80,00 kr Inkl. moms

64,00 kr Exkl. Moms

Hög kapacitet på 300 meter per rulle

60 mm i bredd

Färgband av hög kvalitet för termotransferteknik

Produktinformation

BSS-1D300-060 i färgband i vax/-harts 

Premiumvax/-harts med svart färg

Ger tydligt, hållbart resultat

Kräver kompatibel etikettrulle

Viktiga funktioner

  • Hög kapacitet på 300 meter per rulle
  • 60 mm i bredd
  • Färgband av hög kvalitet för termotransferteknik
  • Premiumvax/-harts med svart färg
  • Ger tydligt, hållbart resultat
  • Kräver kompatibel etikettrulle

Beskrivning

Svart färgband i standardvax/harts, utformat för dina behov. Kan användas i detaljhandel, sjukvård, logistik och annat. Bandet är 300 meter långt och 60 mm brett. Används med passande etikettrullar.

Färgband i premiumvax/-harts kombinerar kostnadseffektivitet för vaxband tillsammans med hållbarhet från hartsetiketter. Använd BSS-1D300-060  tillsammans med kompatibla etikettrullar och etikettskrivare med termotransferteknik. Vax / hartsband är bäst lämpade för bestruket pappersetiketter.

Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.


Mer om den här produkten ...

Det svarta färgbandet i premiumvax/-harts för termotransferteknik ger professionella, problemfria utskrifter på din kompatibla etikettskrivare från Brother. Med sina 300 meter medför bandet i premiumvax/-harts med hög kapacitet färre byten och säkerställer stabil och säker drift för din etikettskrivare från Brother under längre tid.

Du kan lita på professionella resultat med det här färgbandet i premiumvax/-harts för termotransferteknik. Färgbandet BSS-1D300-060 har tillverkats enligt stränga krav och är kompatibelt med specifika etikettskrivare med termotransferteknik från Brother.

Genom att välja färgband i premiumvax/-harts för termotransferteknik som har certifierats av Brother International Europe säkerställer du att din maskin fortsätter att prestera på topp och ger dig ett tydligt och hållbart resultat. .
Tillbaka till toppen