Brother original BU-223CL bältenhet

Brother BU-223CL bältenhet. Upp till 50 000 sidor.

1.870,00 kr Inkl. moms

1.496,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger upp till 50 000 A4 sidor

Brotheroriginal

BU223CL är utformad för att säkerställa att dina dokument skrivs ut snabbt och effektivt och att din skrivare fungerar optimalt.

Produktinformation

BU223CL

Viktiga funktioner

  • Ger upp till 50 000 A4 sidor
  • Brotheroriginal
  • BU223CL är utformad för att säkerställa att dina dokument skrivs ut snabbt och effektivt och att din skrivare fungerar optimalt.

Beskrivning

Brother BU223CL original bältenhet passar flera Brother-laserskrivare. BU223CL är utformad för att säkerställa att dina dokument skrivs ut snabbt och effektivt och att din skrivare fungerar optimalt.

 

Mer om den här produkten ...

BU-223CL bältenhet är en självklarhet på arbetsplatsen och ser till att din skrivare fungerar på bästa sätt och fortsätter att leverera dokument av högsta kvalitet.

BU-223CL säkerställer att tonern överförs ordentligt i din laserskrivare så att text och bilder är förblir skarpa och klara. Enheten gå snabbt och enkelt att installera och levererar de resultat som du förväntar dig av Brother.

Med en arbetscykel på 50 000 sidor är bältenheten pålitlig och håller länge. 

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen