Brother original DR130CL trumma

Brother DR130CL trumenhet. Endast trumenhet. Toner köpes separat.

3.160,00 kr Inkl. moms

2.528,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 17 000 A4-sidor (en sida per jobb)

Brother originaltrumma av hög kvalitet

Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

DR130CL_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 17 000 A4-sidor (en sida per jobb)
  • Brother originaltrumma av hög kvalitet
  • Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Med Brother original DR130CL trumma kommer din skrivare att fungera på bästa sätt och se till att dina utskrifter förblir av högsta kvalitet. DR130CL trumma är enkel att installera, pålitlig och har lång livslängd. Produkten säkerställer du slipper utskriftsproblem.

 

Mer om den här produkten ...

När det gäller utskrift kan du förlita dig på Brother DR130CL trumma  för att säkerställa att skrivaren fungerar perfekt och att dina utskrifter blir kristallklara.

Det kan vara frestande att köpa billigare, icke-originalprodukter, men kom ihåg att billigare trummor i din laserskrivare från Brother inte bara påverkar kvaliteten på dina utskrifter utan gör garantin ogiltig och kan på sikt även kan skada skrivaren.

DR130CL original trumma gör att din skrivare fungerar precis som den ska, vilket ger dig mera valuta för pengarna över tid och imponerande utskriftsresultat varje gång.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen