Brother original DR241CL trumma

Brother DR241CL trumenhet Endast trumenhet. Toner köpes separat.

1.980,00 kr Inkl. moms

1.584,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger 15 000 A4-sidor ( en sida per jobb)

Brother originalpatron av högsta kvalitet

Reducerar spill så du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

DR241CL_main

Viktiga funktioner

  • Ger 15 000 A4-sidor ( en sida per jobb)
  • Brother originalpatron av högsta kvalitet
  • Reducerar spill så du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Med Brother original DR241CL Trumkit kommer din skrivare att fungera på bästa sätt och se till att dina utskrifter förblir av högsta kvalitet. Trumenheterna som ingår i DR241CL är enkla att installera, pålitliga och varar länge samt säkerställer att du inte kommer att få utskriftsproblem. Kartongen innehåller 4 separata trumenheter då man skall byta alla 4 samtidigt.

OBS. innehåller endast trumenheter, toner köpes separat.

Mer om den här produkten ...

När du vill skriva ut dokument på din arbetsplats, välj Brother DR241CL trumma för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att dina utskrifter förblir klara och skarpa.

Det finns flera icke originaltillbehör på marknaden, med kom ihåg att om du installerar en billigare trumma i din Brother-laserskrivare kan det påverka kvaliteten på dina utskrifter, maskinen kan få långvariga skador och eventuella garantier kan upphävas.

Med Brother DR241CL originaltrumma fortsätter din skrivare att fungera precis som den ska, du får mycket valuta för pengarna och fantastiska resultat varje gång.  

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen