DR821CL - Brother trumenhet

Brother DR821CL-trumenhet. Ger upp till 30 000 sidor.

4.620,00 kr Inkl. moms

3.696,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger ca 100 000 sidor vid 3 sidor per jobb

Högkvalitativ Brother-trumenhet

Brothers förbrukningsmaterial har designats för att fungera perfekt med skrivaren, vilket ger konsekvent sidkapacitet, överlägsen utskriftskvalitet och tillförlitlighet

Produktinformation

DR821CL_main

Designade för att fungera tillsammans med din Brother-skrivare för att leverera dokument av extra hög kvalitet

Viktiga funktioner

  • Ger ca 100 000 sidor vid 3 sidor per jobb
  • Högkvalitativ Brother-trumenhet
  • Brothers förbrukningsmaterial har designats för att fungera perfekt med skrivaren, vilket ger konsekvent sidkapacitet, överlägsen utskriftskvalitet och tillförlitlighet
  • Designade för att fungera tillsammans med din Brother-skrivare för att leverera dokument av extra hög kvalitet

Beskrivning

Håll din kontorslaserskrivare i gott skick och se till att utskrifterna håller bästa möjliga kvalitet med Brother DR821CL-trumenheten. 

DR821CL är enkel att installera, tillförlitlig och långvarig. Våra Brother trumenheter är kompatibla med en rad skrivare. 

Byt ut nuvarande trumenheten mot en Brother DR821CL för att bibehålla hög utskriftskvalitet. Används den aktuella trumenheten utöver det rekommenderade antalet utskrifter kan det leda till dålig prestanda och skada enheten.

Översikt

 
Guaranteed to Work

Garanterad att fungera

Att använda Brother originalförbrukning är det enda sättet att se till att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt. Beställ DR821CL Trumenhet från Brother i dag - utformad för att hålla din Brother-skrivare på topp.

Reliability and Quality Assurance

Tillförlitlighet och kvalitetssäkring

Säkerställ att din Brother-skrivare fortsätter att leverera bästa möjliga resultat genom att välja en DR821CL trumenhet. Endast en original DR821CL garanterar att din maskin fortsätter att fungera så bra och effektivt som den ska.

 

Miljö och Återvinning

All toner från Brother är tillverkad med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

 
support at your side

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen