Brother TN-2110 original tonerkassett - Svart

Brother TN-2110 svart tonerkassett. Ger cirka 1 500 sidor.

980,00 kr Inkl. moms

784,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 1 500 sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19798

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN2110_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 1 500 sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19798
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Med Brother original TN-2110 tonerkassett svart kan du förvänta dig snabba utskrifter, ökad produktivitet och bilder med hög kvalitet, varje gång du skriver ut. TN-2110 är konstruerad för att fungera perfekt med Brothers skrivare och ger upp till 1 500 sidor av hög kvalitet.

Mer om den här produkten ...

Ge liv åt dina utskrifter med Brother TN-2110 svart tonerkassett, konstruerad för att fungera perfekt med din Brother skrivare och ge dig enastående resultat, varje gång.

Billiga, icke-original eller refillkassetter som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare. Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Välj TN-2110 för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen