Brother TN230C original tonerkassett- cyan

Brother TN230C cyan original tonerkassett ger cirka 1 400 A4-sidor.

1.330,00 kr Inkl. moms

1.064,00 kr Exkl. Moms

Ger cirka 1 400 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798

Brother original tonerkassett av hög kvalitet

Reducerar spill så att du sparar papper tid och pengar

Produktinformation

TN230C_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 1 400 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798
  • Brother original tonerkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill så att du sparar papper tid och pengar

Beskrivning

Brother TN230C original tonerkassett i cyan är konstruerad för att din färglaserskrivare skall fungera på bästa sätt med bästa möjliga resultat, varje gång. Oavsett om du skriver ut en presentation, mässmaterial eller andra viktigt dokument blir dina dokument alltid skarpa och klara.

Mer om den här produkten ...

Andra tonerkassetter

När det är dags att byta toner, välj Brothers TN230C toner för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt så att utskrifterna förblir klara och skarpa.

Det finns ett flertal billigare icke originaltillbehör på marknaden, men kom ihåg att andra tonerkassetter kan påverka resultatet på dina utskrifter och till och med orsaka långvarig skada på din maskin.

Med TN230C original tonerkassett i cyan kommer din maskin att fortsätta fungera som den ska, du får mycket valuta för pengarna och fantastiska resultat, varje gång.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen