Brother TN2320 original tonerkassett – svart

Brother TN2320 original Tonerkassett. Ger cirka 2 600 A4-sidor.

1.340,00 kr Inkl. moms

1.072,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 2 600 sidor i enlighet med ISO/IEC 19752

Brother originalpatron av hög kvalitet

Minskar spill och du spapar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN2320_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 2 600 sidor i enlighet med ISO/IEC 19752
  • Brother originalpatron av hög kvalitet
  • Minskar spill och du spapar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brother TN2320 original svart tonerkassett är utformad för att skapa svartvita dokument med hög upplösning från första till sista utskrift. TN2320 är en kassett med hög kapacitet som varar längre utan att kompromissa med kvaliteten.

Mer om den här produkten ...

Alla Brother-patroner – inklusive TN2320 tonerkassett i svart - testas noggrant för att kunna ge användarna den mest pålitliga lösningen möjlig. Eftersom det är en tonerkassett med hög kapacitet, varar TN2320 upp till dubbelt så länge, utan att kompromissa med kvaliteten.

Billiga, icke-original refillpatroner som finns på marknaden, är inte lika kompatibla med din Brother-skrivare. Användande av sådana patroner kan leda till problem med både utskriftskvalitet och maskinens prestanda. Det är problem som kan bli kostsamma. 

TN2320 original tonerkassett garanterar att skrivaren fortsätter att fungera utan problem. Du får  mer valuta för pengarna på lång sikt, och en skrivare du kan lita på.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen