Brother original TN241CMY tonerkassett Value Pack.

Brother original TN241CMY toner Value Pack. Innehåller tonerkassetter i cyan, magenta och gul. Varje ionerkassett skriver ut upp till 1 400 sidor. 

3.520,00 kr Inkl. moms

2.816,00 kr Exkl. Moms

Varje tonerkassett skriver ut 1 400 sidor i enlighet med ISO/IEC 19798

Det är mer ekonomiskt att köpa multipack och reducerar din sidkostnad.

Högkvalitativ Brother original TN241CMY tonerkassett value pack

Produktinformation

TN241CMY_main

Brother original tonerkassetter testas noggrant för att skriva ut perfekt varje gång vilket sparar tid och pengar

Genom att använda Brother TN241 original toner skyddar du din skrivargaranti

Viktiga funktioner

  • Varje tonerkassett skriver ut 1 400 sidor i enlighet med ISO/IEC 19798
  • Det är mer ekonomiskt att köpa multipack och reducerar din sidkostnad.
  • Högkvalitativ Brother original TN241CMY tonerkassett value pack
  • Brother original tonerkassetter testas noggrant för att skriva ut perfekt varje gång vilket sparar tid och pengar
  • Genom att använda Brother TN241 original toner skyddar du din skrivargaranti

Beskrivning

Brother original TN241CMY- toner value pack är utformat för din skrivare och levereras i ett praktiskt paket. Det innehåller en cyan, magenta och gul tonerkassett som alla skriver ut upp till 1 400 sidor.

Våra kassetter är enkla att installera, kompatibla med en rad skrivare och hjälper dig att producera dokument som håller länge och som inte kladdar eller bleks med tiden.

Brother har miljön i åtanke i varje skede av tonerkassettens livscykel, vilket minskar avfallet vid deponering. All vår hårdvara och tonerkassetter är tillverkade för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

 
Brother original TN241CMY tonerkassetter - värt det varje gång.

Översikt

 

Kontrollera att din förbrukning är original

Du hittar den holografiska säkerhetsetiketten på Brother original tonerkassetter. Försäkra att förpackningen och säkerhetsetiketten inte har manipulerats och bekräfta att hologrammets säkerhetsetikett är äkta genom att verifiera det unika 7-siffriga ID-numret på: www.brother.com/id 


Miljö och återvinning

All toner från Brother är tillverkad med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

 
Guaranteed to Work

Originalförbrukning

Använd Brother original toner och skydda din skrivare och säkerställer optimal prestanda från din Brother laserskrivare. Det garanterar problemfria utskrifter och långsiktiga besparingar.

Smidigt

Mindre emballage och smidigare än enskilda förpackningar. 

Performance Tested

Prestandatest

Brother toner är motståndskraftig mot ljus och ozon, vilket säkerställer att långvarig exponering inte gör att utskrifter bleknar med tiden. Få en professionell finish med Brother original toner.

Reliability and Quality Assurance

Pålitlighet och kvalitet

Brother original toner är speciellt framtagen för att maximera utskriftskvalitet, prestanda och tillförlitlighet. Varje Brother laserskrivare är konstruerad för att arbeta vid förinställda temperaturer som är exakt anpassade till varje enskild tonerformulering för att säkerställa sömlös utskriftskvalitet och tillförlitlighet.

support at your side

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp.

Spara med multipack


Spara pengar och minska utskriftskostnaderna när du köper Brother original TN241CMY toner i value pack med hög kapacitet som innehåller: 

TN241C - Cyan
TN241M - Magenta
TN241Y - Gul

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen