Brother original tonerkassett TN243CMYK Value Pack

Brother TN243CMYK tonerkassett Value Pack. Cyan, magenta, gul och svart tonerkassett. Varje kassett ger cirka 1 000 sidor.

3.560,00 kr Inkl. moms

2.848,00 kr Exkl. Moms

Ger cirka 1 000 A4 -sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19752

Cyan, magenta, gul och svart i ett value pack.

Reducerar spill sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN243CMYK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 1 000 A4 -sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19752
  • Cyan, magenta, gul och svart i ett value pack.
  • Reducerar spill sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

TN243CMYK är framtaget speciellt för din skrivare och med alla tonerkassetter i alla färger i ett praktiskt paket. Du hittar en cyan, magenta, gul och en svart tonerkasset, som skriver ut upp till 1 000 sidor. 

TN24 CMYK original tonerkassett garanterar att din skrivare fortsätter att fungera utan problem, ger dig valuta för pengarna och en maskin du kan lita på

Mer om den här produkten ...

Alla patroner från Brother– inklusive TN243CMYK tonerkassett - testas noggrant för att säkerställa att du som kund får den men pålitliga lösningen som är möjlig.

Billiga, icke-original refillpatroner som finns på marknaden, är inte lika kompatibla med din Brother-skrivare. De kan leda till problem med både utskriftskvalitet och maskinens prestanda. Problem som kan bli kostsamma i längden. 

TN-243CMYK value pack innehåller:

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen