Brother TN245Y tonerkassett – Gul 

Brother TN245Y gul tonerkassett. Ger cirka 2 200 A4-sidor. 

1.850,00 kr Inkl. moms

1.480,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 2 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798

Brother original tonerkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN245Y_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 2 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798
  • Brother original tonerkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Välj Brother original TN245Y tonerkassett gul för att säkerställa att din färgskrivare fortsätter att leverera iögonfallande resultat med professionell kvalitet utan besvär. TN245Y är kompatibel med många olika skrivare och är även tillgänglig i färgerna magenta och cyan.

Mer om den här produkten ...

Alla produkter från Brother – inklusive TN245Y tonerkassett gul – testas noggrant för att ge kunderna en konsekvent tillförlitlig lösning.  

Även om det finns billiga, icke-original refillprodukter på marknaden så är de inte lika kompatibla med din skrivare från Brother.  Att använda sådana kan leda till problem med både utskriftskvalitet och skrivarens prestanda – och det kan bli kostsamt att åtgärda.  

Original TN245Y tonerkassett garanterar att din skrivare fortsätter att fungera problemfritt, så att du får mer valuta för pengarna på lång sikt och den trygghet som ligger i att veta att du kan lita på din skrivare.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen