Brother TN325M original tonerkassett – Magenta

Brother TN325M magenta tonerkassett hög kapacitet. Ger cirka 3 500 A4-sidor.

2.740,00 kr Inkl. moms

2.192,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 3 500 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798

Brother original tonerkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN325M_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 3 500 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798
  • Brother original tonerkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brother original TN325M tonerkassett magenta är framtagen för att samverka smidigt med din skrivare från Brother, spara pengar och ge monokroma utskrifter med hög kvalitet, varje gång.

Mer om den här produkten ...

Övriga tonerkassetter

Eftersom TN325M är en tonerkassett med hög kapacitet räcker den längre än en standardkassett men ger samma utmärkta resultat. Original TN325M tonerkassett garanterar att din skrivare fortsätter att fungera problemfritt, så att du får mer valuta för pengarna på lång sikt och den trygghet som ligger i att veta att du kan lita på din skrivare.

Billiga, icke-originalprodukter och refillprodukter som finns på marknaden är inte lika kompatibla med din skrivare från Brother. Att använda sådana kan leda till problem med både utskriftskvalitet och skrivarens prestanda – och det kan bli kostsamt att åtgärda.

Denna Brother original TN325M tonerkassett med hög kapacitet ger enastående utskriftskvalitet och påtagliga besparingar, även med stora utskriftsjobb. Alla produkter från Brother – inklusive TN325M tonerkassett magenta – testas noggrant för att ge kunderna en konsekvent tillförlitlig lösning.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen