Brother original TN329BK tonerkassett – svart

Brother original TN329BK svart tonerkassett. Ger cirka 6 000 A4-sidor.

1.710,00 kr Inkl. moms

1.368,00 kr Exkl. Moms

Ger cirka 6 000 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN329BK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 6 000 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19798
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Med Brother original TN329BK svart tonerkassett kan du förvänta dig snabba utskriftshastigheter, ökad produktivitet och utskrifter med hög kvalité, varje gång du skriver ut. TN329BK tonerkassett är konstruerad för att fungera perfekt med Brothers skrivare och ger upp till 6 000 A4-sidor. 

Mer om den här produkten ...

Andra tonerkassetter 

Ge liv åt dina utskrifter med Brother TN329BK svart tonerkassett, konstruerad för att fungera perfekt med din skrivare från Brother och ge enastående resultat, varje gång.

Billiga, icke-original eller refillkassetter som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Välj TN329BK för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen