Brother TN-3330 original tonerkassett - Svart 

Brother TN-3330 svart original tonerkassett. Ger cirka 3 000 sidor.

1.560,00 kr Inkl. moms

1.248,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 3 000 sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19798

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN3330_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 3 000 sidor sidor i enlighet med ISO/IEC19798
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Med Brother original TN-3330 tonerkassett svart kan du förvänta dig snabba utskrifter, ökad produktivitet och bilder med hög kvalitet, varje gång du skriver ut. TN-3330 tonerkassett är konstruerad för att fungera perfekt med Brothers skrivare och ger upp till 3 000 sidor av hög och iögonfallande kvalitet.

Mer om den här produkten ...

Ge liv åt dina utskrifter med Brother TN-3330 tonerkassett svart, konstruerad för att fungera perfekt med din skrivare från Brother och ge enastående resultat, varje gång.

Billiga, icke-original eller refillkassetter som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Välj TN3330 för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att alla dina garantier fortsätter att gälla.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen