Brother original TN3430 tonerkassett – Svart

Brother TN3430 tonerkassett svart. Ger cirka 3 000 A4-sidor.

1.510,00 kr Inkl. moms

1.208,00 kr Exkl. Moms

Ger cirka 3 000 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19752

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

TN3430_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 3 000 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC19752
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Tonerkassett TN3430 är speciellt framtagen för att din Brother skrivare ska fungera optimalt och ge professionella resultat varje gång. Med originaltillbehör som TN3430 får du mer valuta för pengarna på lång sikt än med billigare alternativ.

Mer om den här produkten ...

Alla produkter från Brother – inklusive TN3430 tonerkassett svart – testas noggrant för att ge kunderna en tillförlitlig lösning. Även om det finns billiga, icke-original refillprodukter på marknaden så är de inte lika kompatibla med din Brother skrivare. 

Att använda sådana kan leda till problem med både utskriftskvalitet och skrivarens prestanda – och det kan bli kostsamt att åtgärda.

TN3430 original tonerkassett garanterar att din skrivare fortsätter att fungera problemfritt, så att du får mer valuta för pengarna på lång sikt och den trygghet som ligger i att veta att du kan lita på din skrivare.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen