Brother original WT-223CLbehållare för överskottstoner

Brother WT-223CL behållerare för överskottstoner. Driftscykel på ca 50 000 sidor.

360,00 kr Inkl. moms

288,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Driftscykel på ca 50 000 sidor

Brother originaltillbehör

Gör så laserskrivaren fungerar på bästa sätt

Produktinformation

WT223CL

Viktiga funktioner

  • Driftscykel på ca 50 000 sidor
  • Brother originaltillbehör
  • Gör så laserskrivaren fungerar på bästa sätt

Beskrivning

Brother original WT-223CL-behållare för överskottstoner är kompatibel med en mängd olika laserskrivare. Den är konstruerad för ett problemfritt underhåll och säkerställer att dina dokument skrivs ut snabbt, effektivt och i bästa möjliga kvalitet.

Mer om den här produkten ...

Brother WT-223CL originalbehållare för översskottstoner är viktig för skrivarens livslängd och ser till att den fortsätter att leverera dokument av hög kvalitet, varje gång. WT-223CL samlar all överskottstoner som byggs upp i maskinen. Det garanterar att dina utskrifter förblir skarpa, vilket ger dig de professionella resultat du förväntar dig av Brother. Den utbytbara enheten har en driftscykel på 50 000, håller länge och är pålitlig, vilket gör det dagliga underhållet av skrivaren mycket enklare.

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen