WT800CL - Brother behållare för överskottstoner

Brother WT800CL behållare för överskottstoner. Kapacitet på 100 000 sidor.

500,00 kr Inkl. moms

400,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Kapacitet på 100 000 sidor, i enlighet med ISO/IEC 19798.

Brother originaltillbehör

Håller laserskrivaren i bästa skick

Produktinformation

WT800CL_main

Utvecklad av samma ingenjörsteam som tagit fram din Brother-skrivare; designade för att fungera tillsammans 

Viktiga funktioner

  • Kapacitet på 100 000 sidor, i enlighet med ISO/IEC 19798.
  • Brother originaltillbehör
  • Håller laserskrivaren i bästa skick
  • Utvecklad av samma ingenjörsteam som tagit fram din Brother-skrivare; designade för att fungera tillsammans 

Beskrivning

WT-800CL originalbehållare för överskottstoner är viktig för livslängden på din enhet och för att säkerställa att den fortsätter att leverera dokument av högsta kvalitet.

WT800CL är enkel att installera, tillförlitlig och långvarig. Våra behållare för överskottstoner är kompatibla med en rad skrivare. 

Återanvänd INTE behållaren för överskottstoner. Byt ut din behållare för överskottstoner mot en original Brother WT800CL-enhet för att skrivaren skall fortsätta fungera optimalt. Används behållaren för överskottstoner längre än det rekommenderade antalet utskrifter kan det skada skrivaren.

Översikt

 

Miljö och Återvinning

All toner från Brother är tillverkad med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

support at your side

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp

Guaranteed to Work

Garanterad att fungera

Att använda Brother originalförbrukning är det enda sättet att se till att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt. Beställ WT800CL behållare för överskottstoner från Brother i dag - utformad för att hålla din Brother-skrivare på topp.

Reliability and Quality Assurance

Tillförlitlighet och kvalitetssäkring

Säkerställ att din Brother-skrivare fortsätter att leverera bästa möjliga resultat genom att välja en WT800CL behållare för överskottstoner. Endast en original WT800CL garanterar att din maskin fortsätter att fungera så bra och effektivt som den ska.

 
 

Återvinning

Visste du att du kan återvinna din använda Brother-toner gratis?

Vi har åtagit oss att minimera vår miljöpåverkan och uppmanar våra kunder att hjälpa oss. Du kan göra detta genom att skicka oss din använda toner så att vi kan återvinna den.

Tack vare vårt långvariga partnerskap med den prisbelönta välgörenhetsorganisationen Cool Earth bidrar vårt återvinningsprogram till att bromsa förstörelsen av regnskogen.

Läs mer om hur du Återvinner bläckpatroner och toners - Gratis!

Tillbaka till toppen