Brother STe161 original stenciltape, svart, 36 mm

Brother STe161 stenciltape, svart, 36 mm

360,00 kr Inkl. moms

288,00 kr Exkl. Moms

Bredd: 36 mm, längd: 3 m

För direkt komponentmärkning

Brother originalkassett av hög kvalitet

Produktinformation

STE161_main

Säkerställer tydliga resultat

Viktiga funktioner

  • Bredd: 36 mm, längd: 3 m
  • För direkt komponentmärkning
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Säkerställer tydliga resultat

Beskrivning

Brother STe161 original stenciltape är avsedd att användas med Brother P-touch-märkmaskin. Tapen har ett termiskt känsligt skikt som maskerar bläck eller specialvätskor för direktmärkning av komponenter. Den icke-självhäftande tapen låter dig snabbt skapa stenciler av önskad längd, så att du får jobbet gjort på rätt sätt. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Mer om den här produkten ...

Brother STe161 original stenciltape är specifikt framtagen för att du ska kunna skapa stenciler för lättläst märkning som uppfyller gällande säkerhetskrav.

STe161 har ett termiskt känsligt skikt som maskerar bläck, etsningskemikalier eller specialvätskor, för direkt komponentmärkning. Med denna tape skapar du unika stenciler som kan användas för att märka komponenter och apparater. Lägg till individuella SKU-nummer, komponentnummer eller logotyper, och säkerställ att allt förblir permanent märkt.

Denna originaltape från Brother är kompatibel med flera av våra P-touch-märkmaskiner. Den utgör centrum för ett märkningssystem med vilket du kan uppfylla säkerhetsmässiga och juridiska krav och arbeta effektivare.

P-touch TZ-e tape

Tested to the extreme.

Tillbaka till toppen