Premium Onsite SWAP - ZWSCN36P

Premium Onsite SWAP 36 månader- Skanner

Telefonsupport för att lösa problem med din enhet

Byte av enhet * om problemet inte löses per telefon

Vi svarar på din serviceförfrågan inom 8 timmar **

Produktinformation

ZWSCN36P_main

Service Pack innehåller installation och / eller byte av maskin på plats av auktoriserad servicepartner och inkluderar alla servicerelaterade reservdelarutan begränsningar av utskriftsmängden.

Viktiga funktioner

  • Telefonsupport för att lösa problem med din enhet
  • Byte av enhet * om problemet inte löses per telefon
  • Vi svarar på din serviceförfrågan inom 8 timmar **
  • Service Pack innehåller installation och / eller byte av maskin på plats av auktoriserad servicepartner och inkluderar alla servicerelaterade reservdelarutan begränsningar av utskriftsmängden.

Beskrivning

Premium Onsite SWAP - Vi svarar på din serviceförfrågan inom 8 timmar ** Brother eller auktoriserad servicepartner reparerar maskinen på plats inom två (2) arbetsdagar, med reservation för tillgänglighet av reservdelar. Byte av utrustning utförs hos kunden. Brother tar hand om radering av kundinformation i defekt enhet i enlighet med gällande säkerhetskrav samt bortforsling av den defekta enheten. Service Packet är giltigt i 36 månader och inkluderar alla servicerelaterade reservdelar. För att det ska vara giltigt måste maskinen vara registrerad på Brothers hemsida inom 60 dagar efter köp. Läs allmänna villkor.

*Kräver att maskinen har använts enligt beskrivningen i bruksanvisningen och endast använt Brother originalförbrukning och tillbehör.

**Vardagar måndag till fredag 08.00 – 16.00.

 


 

Relaterade enheter

Visa mer
Visa mindre
Tillbaka till toppen