Brother original LC125XM XL högkapacitets bläckpatron - magenta

Brother LC125XLM cyan XL hög kapacitet bläckpatron. Ger ca 1200 A4-sidor.

380,00 kr Inkl. moms

304,00 kr Exkl. Moms

Ger ca 1200 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711

Högkvalitativ original Brother-bläckpatron

Minskar spill, vilket sparar tid, papper och pengar

Produktinformation

LC125XLM_main

Viktiga funktioner

  • Ger ca 1200 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ original Brother-bläckpatron
  • Minskar spill, vilket sparar tid, papper och pengar

Beskrivning

Brother Original LC125XLM magenta XL högkapacitets bläckpatron för utskrift på upp till 1200 A4 sidor är speciellt utformad så att du får kvalitetsdokument varje gång du skriver ut. Med färgbeständiga egenskaper kan du njuta av skarpa, tydliga färger som varar. Eftersom det här är en högkapacitets bläckpatron, varar den längre än en standardpatron, men utan att kompromissa med kvaliteten.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

När det är dags att beställa en ny bläckpatron kan du förlita dig på Brother LC125XLM magenta XL högkapacitets bläckpatron för att se till att skrivaren fungerar som den ska och utskrifterna är skarpa.

Även om det kan vara frestande att köpa billig icke-originalbläck, kom ihåg att icke-ursprungliga bläckpatroner inte bara kan påverka utskriftskvaliteten, men kan också orsaka långvarig skada på din skrivare.

Brother Original LC125XLM XL Högkapacitetspatron i magenta är en perfekt lösning för hemmabruk eller för ett litet kontor som vill minska kostnaderna och förbättra produktionen. Bläckpatronen gör att maskinen fungerar som den ska, vilket ger dig valuta för pengarna och perfekt resultat varje gång.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen