1. Hem Brother
  2. Support
  3. Alla appar
  4. Appen Brother Mobile Connect

Varför ska du ladda ner appen Brother Mobile Connect?

Purple icon with percentage symbol

Få tillgång till rabatter i appen

Få tillgång till exklusiva rabatter* på förbrukningsmaterial

Purple icon with delivery box and tick

Beställ förbrukningsmaterial

Beställ Brother original förbrukningsmaterial direkt från din app

Purple icon with sheet of paper and a tick

Skriv ut var du än befinner dig

Skicka utskriftsjobb när du är på språng för att hämta senare

Purple icon representing customisable changes

Anpassningsbar

Anpassa startskärmen med avancerade funktioner

Purple icon with monitoring graph

Övervaka bläck-/toneranvändning

Håll koll på nivån av förbrukningsmaterial så att den aldrig tar slut

Ladda ned appen Brother Mobile Connect

Recensioner av appen Brother Mobile Connect

Blue icon of 5 stars representing customer reviews

Det gick snabbt och enkelt att ladda ner och konfigurera appen. Layouten av appen är bra och tydlig. Det är också lätt att skriva ut saker direkt via WiFi, vilket ofta är ännu snabbare än att använda appen.

Blue icon of 5 stars representing customer reviews

När det gäller appen är den mycket användarvänlig och det tog enbart några sekunder för mig att ansluta mobil och bärbar dator till den för att skanna och skriva ut via WiFi. Jag har också testat skärmfunktionerna genom att länka min Google-enhet till skrivaren som gjorde det möjligt för mig att skriva ut foton direkt från skrivaren! Det här är verkligen framtidens teknik! Så bekvämt.

Blue icon of 5 stars representing customer reviews

Appen låter dig skriva ut från din telefon, perfekt för mig som jag driver företag via min mobil, så jag kan skriva ut direkt utan att behöva slå på en bärbar dator.

Man using mobile phone at home

Brother Mobile Connect – den nya appen för utskrift som gör att du kan skriva ut direkt från din mobil

Brothers app Mobile Connect gör det möjligt för användaren att hantera sin skrivare var som helst, tillsammans med en mängd ytterligare funktioner:

• Konfigurera din Brother-skrivare från din mobila enhet.
  • Använd appen för att köpa Brother original-bläck och toner
  • Inga fler förlorade skannade filer; skriv ut, dela eller spara alla skannade dokument
  • Ordna startskärmen som du vill ha den för snabb åtkomst till funktioner som används ofta.

Ladda ner appen Mobile Connect

Mobile Connect app next to DCP-J1200W

Framtiden för utskrift och skanning

Sättet vi lever, arbetar och skriver ut på förändras ständigt. Den omfattande appen för utskrift "Mobile Connect" ger intuitiva, tidsbesparande funktioner som smidigt passar in i upptagna scheman.

• Med ett enkelt gränssnitt som matchar skärmen på våra skrivare går det snabbt och enkelt att navigera
  • Hantera Brother-skrivaren på resande fot och skriv ut var som helst
  • Hämta Mobile Connect kostnadsfritt idag och utforska skrivarens fulla potential

Vilka modeller är kompatibla med appen?

Brother Mobile Connect -sovellus

Ladda ner Brother Mobile Connect

Optimera din utskriftsupplevelse. Skriv ut var du än är, hantera dina förbrukningsartiklar och hantera din Brother-skrivare via Brother Mobile Connect.

Ladda ner på App Store eller Google Play nedan.

Se vårt breda utbud av Brother-appar

Se till att du har den senaste versionen av appen, att notiser är aktiverade och att du aktiverar specialerbjudanden för att få appmeddelanden och rabattkuponger.
Om du dessutom anmäler dig till Connect Advanced låser du upp ytterligare funktioner.