Brother etiketter i olika färger på ett skrivbord

Anpassade etiketter

Skräddarsydda för dina specifika märknings- etiketteringsbehov.

Behöver du en etikett med specialmått för ett projekt eller en mer permanent etikettlösning? Då kan vi hjälpa dig.

Skräddarsydda etiketter kan beställas i många olika storlekar, färger och format, så att du får exakt vad du behöver. Om du behöver hjälp eller vill veta mer finns vi "At your side" och hjälper dig att hitta den etikett- märkningslösning som uppfyller dina specifika behov.

På begäran undersöker vi alternativen för att producera den specifika etiketten - och kostnaderna. Det sistnämnda beror på volym och specifikationer.

Kontakta oss

Få anpassade etiketter för:

Shipping labels

Frakt & logistik

Brother har olika typer av etiketter, även anpassningsbara etiketter för frakt- & logistikbranschen.

Orange label

Särskild märkning

Brother kan skräddarsy och leverera speciella etiketter för dina behov, oavsett bransch.

White label with yellow image

Skyltning

Skyltetiketter från Brother har ett brett användningsområde för olika branscher.

Behöver du mer information eller har du några frågor?

Label roll

En ny etikett i ett nytt format

Vi har noterat att det finns en stor efterfrågan på etiketter i specialformat. Därför har vi lyssnat på kunders önskemål och utvecklat en ny etikett som kommer att kunna möta utökade märkningsbehov. Naturligtvis uppfyller den samma kvalitetskrav som våra standardetiketter och kommer att ingå i vårt ordinarie sortiment

Etikettrullen, LDS1N192100113N, mäter 100 mm x 192 mm och innehåller 350 etiketter per etikettrulle. Det är en obestruken stansad vit etikettrulle som uppfyller kraven för professionella fraktetiketter. Därför är LDS1N192100113N särskilt användbar som fraktetikett. Den kan dock även användas inom logistik, detaljhandel, sjukvård och andra branscher, där etiketterna kan användas för att visa logotyper, streckkoder eller annan viktig information.

Kan inte köpas individuellt eftersom den levereras i förpackning om 18 stycken rullar.

LXP1N073100117N_application

Speciell däcketikett tillagd i sortimentet för anpassade etiketter

Efterfrågan på etiketter i specialstorlekar och specifikationer för mer specialiserade tillämpningar ökar och Brother finns "at your side", lyssnar på kunderna och anpassar våra etiketteringslösningar för att möta deras behov.

Det senaste tillskottet som kommer att ingå i vårt ordinarie sortiment är en etikettrulle för däck, LXP1N073100117N - en specialbelagd, högkvalitativ och extremt hållbar etikettrulle med extra permanent häftämne - perfekt lämpad för etikettering av däck. 

Den nya rullen innehåller 500 etiketter som mäter 100 mm x 73,2 mm. Det är en bestruken, stansad vit etikettrulle som uppfyller kraven på hållbarhet, vidhäftningsförmåga och storlek för däcktillverkning, lager och detaljhandel. Den är idealisk för lagring i fuktiga miljöer. Men på samma sätt som den ovan nämnda fraktetikettenLDS1N192100113N kan den också användas inom logistik, detaljhandel och andra branscher, eftersom dessa etiketter kan användas för att visa logotyper, streckkoder eller annan viktig information, men ändå erbjuder bättre övergripande hållbarhet.

Precis som andra anpassade etikettrullar kan LXP1N073100117N inte köpas som enstaka rulle - de säljs endast i lådor om 5.

Läs mer om vår däcketikett