1. Hem Brother
  2. Förbrukningsartiklar
  3. Tape och etiketter

Mångsidig laminerad tape

Brothers laminerade TZe-tape är speciellt framtagen för Brother P-touch-märkmaskiner. TZe-tapen har genomgått extrema tester och klarar de mest krävande förhållandena. Med utmärkt resistens mot vatten, slitage, kemikalier och extrema temperaturer, är de framtagna för att hålla. Det finns över 60 färger och storlekar, tape med extra starkt lim och tape som lämnar märken på underlaget om de avlägsnas. 

 

Se P-touch märkmaskiner

Tapetyper

Strong adhesive tapes ideal for the most demanding environments

Stark vidhäftning

Idealisk för de mest krävande applikationer, med 50% bättre vidhäftning.

Flexible ID tapes specially formulated to wrap securely around wires and cables

Flexi-ID

Speciellt framtagen för att linda runt ledningar och kablar.

Heat Shrink tubing for robust cable identification

Krympslang

För robust och hållbar märkning av kablar. 

Security laminated tapes

Laminerad säkerhetstape

Tapen lämnar märke på underlaget för att indikera att tapen har avlägsnats.

Testad till det extrema

Vi har testat Brother TZe-tape till det yttersta. Vår unika laminering gör tapen mycket hållbar även i de mest krävande miljöer. Se på videon.

 

Köp Brother tape

 

Läs om Pro Tape

DK labels are available in a variety of sizes

Pappersetiketter

Våra DK-rullar är speciellt utformade för våra QL-etikettskrivare. Det gör det enkelt för dig att skriva ut den storlek på etiketten du behöver. Du kan skriva ut etiketter upp till 1 meter i långa och på så vis kan du spara pengar eftersom du inte behöver köpa DK-rullar i olika storlekar. 

Använder du ofta etiketter i samma storlek, kan du välja etiketter i förklippta storlekar. Förutom svart, kan du skriva ut rött - det gör att du kan skriva ut etiketter som syns ännu mer.

 *För röd och svart utskrift krävs DK-rulle DK22251 (endast möjligt med QL-800-serien)

genuine-supplies

Fördelarna med Brother original tape och etiketter

Om du har investerat i en Brother märkmaskin, se då till att inte kompromissa med kvaliteten på de etiketter och tejper du använder. Brother originalförbrukningsmaterial erbjuder oöverträffade nivåer av kvalitet, kompatibilitet och tillförlitlighet - de tre främsta anledningarna till att välja etiketter och tape från Brother. 

De har visat sig ge enastående utskriftskvalitet och garanterad livslängd när så krävs, tack vare sin starka vidhäftning på de flesta ytor. Dessutom har Brothers laminerade TZe-tape genomgått rigorösa tester för att klara även de tuffaste förhållanden, med utmärkt beständighet mot vatten, nötning, kemikalier och extrema temperaturer.

Valet är enkelt: om du behöver en hållbar och långsiktig etiketteringslösning ska du välja originalprodukter från Brother.

Skapa etiketten du behöver

Med Brothers pappersetiketter skapar du effektivt adress och fraktetiketter. Etiketterna passar även för identifiering av mappar, för märkning av skåp och hyllor. Skriv ut etiketter från 62 mm i upp till 102 mm bredd. Etiketter finns i löpande längd för att anpassas till önskad etikettlängd eller som formklippta etiketter i fasta storlekar.

Köp Brother originalförbrukning