Jollyroom - Innovativa lösningar

Brother erbjöd Jollyroom en flexibel och skalbar lösning där merparten av alla arbetsmoment sköts trådlöst. 

Resia Travel Group - skräddarsytt arbetsflöde

Se lösningen från Brother som kunde effektivisera arbetet påResia travel group.

Akaa kommun effektiviserar sitt arbete med ett papperslöst kontor

"Brother-skannrar är lätta att använda, speciellt eftersom de är skräddarsydda efter våra behov."
IT-chef Asko Mäkinen, Akaa kommun, Finland.

Label printer with output

Brother hjälpte Edox att hitta en effektiv etikettlösning

Grossistföretaget Edox behövde en effektiv och robust etikettlösning för lagret, så Brother hjälpte dem att hitta en lösning med en TJ-etikettskrivare.

"Samarbetet med Brother gav oss möjlighet att mycket snabbt identifiera våra behov och hitta en lösning som kunde minska antalet etikettskrivare som tog upp plats på lagret."

Nicholas Rapenne, direktör, Edox

Visa case-video här

Specs display and woman

Atol är mycket nöjda med den lösning som Brother levererade för märkning av glasögonbågar

Brother har hjälpt ATOL, en fransk optikerkedja, att hitta en etikettlösning som passar deras specifika behov.

Lagstiftningen kräver att varje glasögonbåge har sin egen etikett, och dessa etiketter måste vara robusta så att streckkoderna förblir läsbara. Brother tog därför fram en anpassad etikettlösning med en TD-4D etikettskrivare och förbrukningsartiklar som passade deras behov perfekt.

“Vi vill inte lägga tid på etiketter, så den verkliga framgången är när vi inte tänker på dem".

Sophie LeBlanc, chef för Atols butik i staden Antony

Se case-videon här

Imerco-butik

Brother tillhandahåller en effektiv och professionell lösning för att skriva ut fraktetiketter till Imercos butiker.

Imerco valde TD-4520DN för ett nytt initiativ som de håller på att lansera - utskrift av fraktetiketter på plats i butikerna. Kraven för den här lösningen krävde en stabil, robust design, användarvänlighet och enkel integration med befintliga system.

"Brothers service är en viktig faktor. Vägen från kravspecifikation till en färdig lösning har varit kort och effektiv."

Jacob Hansen, IT-driftschef på Imerco

 

Läs mer här

 

Imerco store front with bicycles in front of it

Imerco valde en tillförlitlig och resursbesparande MPS-lösning från Brother

Imerco behövde en ny utskriftslösning för sina butiker och ville minska kostnaderna för förbrukningsvaror. Brother hjälpte Imerco att identifiera de lämpligaste skrivarna, HL-L6450DW och MFC-L6950DW, och initiera ett MPS-avtal med automatisk beställning och leverans av förbrukningsvaror.

"Den nya Brother-skrivaren är fantastisk!!! Åh wow, jag trodde inte att man kunde bli så glad över en ny skrivare."

Butikschef på Imerco

Läs hela caset - Imerco MPS

2

Nettoline Næstved valde en effektiv MPS-lösning för utskrift av säljmaterial

Nettoline i Næstved har valt en Brother MPS-lösning med två olika Brother-skrivare så att de inte behöver oroa sig för att beställa förbrukningsartiklar och så att det alltid finns minst en fungerande skrivare i byggnaden.

“Service är viktigt för oss. Det ger oss sinnesro att veta att vi kan agera snabbt om något går fel. Det uppskattar jag verkligen. Och jag vet att om jag har några frågor kan jag alltid bara ringa."

Karina Thorbech, ägare av Nettoline i Næstved

Läs mer här

Giga-Katsastus Oy litar på Brother MPS och bekymmersfria utökade garantier

MPS-tjänsten frigör tid för Giga-Katsastus Oy:s personal att betjäna sina kunder.

Inspektionsstationens MPS-tjänst omfattar två HL-L6450DW svartvita laserskrivare och en trådlös MFC-L9570CDWT färgskrivare med en stor papperskassett.

Med MPS-tjänsten levereras alltid förbrukningsmaterial till kunden direkt till inspektionsstationen i rätt tid.

"Vi kan koncentrera oss på vårt arbete utan att behöva oroa oss för utrustningens funktionalitet och inköp av förbrukningsmaterial till utrustningen. Jag skulle definitivt använda Brother-produkter igen."
Esa Lappalainen, Giga-Katsastus Oy

Läs mer här

Battaglio - fruit pallet with label

Battaglio skriver ut identifieringsetiketter för pallar med frukt och grönsaker med hjälp av etikettskrivare från TJ

Battaglio är ett italienskt företag som importerar och distribuerar frukt och grönsaker och de hanterar nästan 60 miljoner kilo produkter per år. Frukt och grönsaker har begränsad hållbarhet och därför är det viktigt att hantera varorna korrekt på lagret för att undvika att de ruttnar.

"TJ etikettskrivare används för att skriva ut identifieringsetiketter som fästs på fruktpallarna. Dessa används för att garantera produkthanteringen i lagret."

Marco Rosati, kvalitetschef för frukt, Battaglio S.p.A

 Visa Case video - Battaglio

Så bidrar TJ-serien till smidig produktion inom Brother Industries (U.K.) Ltd

Brothers systerföretag Brother Industries (U.K.) Ltd  implementerade snabbt etikettskrivaren från den  högpresterande TJ-serien så snart den blev tillgänglig. Nu skapar TJ-skrivaren de etiketter som krävs för  effektiv produktion och minimala driftstopp.

 

“Att använda TJ-serien på fabriksgolvet har inneburit ett stort steg framåt för oss, och vi vet att vi kan lita på  varumärket Brother.”

Julian Cooper, teknik- och kvalitetsansvarig, Brother Industries (U.K.) Ltd

Läs mer

Se Case-video - Brother International (U.K.) Ltd.

 

SC-billede

Brother hjälper Ticketbutler att leverera namn-skyltar för evenemang

Tack vare en etikettlösning med Brother QL-810W kombinerad med egen programvara kunde Ticket-butler snabbt skriva ut namnskyltar vid entrén till TechBBQ och undvika köbildning.

“På TechBBQ-mässan kunde vi med hjälp av åtta enheter skriva ut över 1 000 namnskyltar på mindre än en halvtimme, och vi skrev ut över 3 000 skyltar totalt under dagen. På mässans två dagar leve-rerade Ticketbutler namnskyltar till över 4 500 deltagare.”

Mads Kjer, grundare av Ticketbutler

Läs mer

Skovby Synshal

MPS lösning och nya skrivare till Skovby Synshal

Kombinationen av ett MPS-avtal och ett SWAPplus ServicePack har inneburit lägre omkostnader, större effektivitet och välkomna tidsbesparingar för Skovby Synshal. Den ekonomiska fördelen med att ha fått en MPS-lösning har visat sig vara betydande, eftersom företaget har sparat uppemot 70 % på förbrukningsartiklar.

“Vi har sparat riktigt stora pengar på förbrukningsartiklarna, vilket innebär att investeringen redan har betalat sig. Det är helt fantastiskt – allt har blivit enklare och billigare”

Jens Christian Pedersen, ägare av Skovby Synshal.

Läs mer

Märkningssystem för blodprov för University Hospital Bristol NHS Foundation Trust

“De nya skrivarna var extremt enkla att installera och behöver inga insatser från personalen. De är så välintegrerade att de automatiskt skriver ut etiketter från patientjournalsystemet, så att vår personal får en  sak mindre att tänka på.”

Andy Hole, systemspecialist vid University Hospitals Bristol NHS Foundation Trust.

Läs mer

Doctor signing paper

Nya skrivare med MPS-lösning för Dartford & Gravesham NHS Trust

“Vi har sänkt kostnaderna, frigjort tid för personalen, minskat pappersavfallet och förbättrat utskrifts-kvaliteten inom hela verksamheten”

Neil Perry, digitaliseringsansvarig på Dartford and Gravesham NHS Trust.

Läs mer

Bärbar A4-skrivare för fältförsäljning

För att övervinna sina utmaningar valde Soto Café Brothers smidiga, bärbara termo-skrivare PJ-762 , som är kompatibla med Android och har integrerad Bluetooth- och USB-anslutning så att det går att skriva ut överallt, när som helst.

”Med den nya Brother-skrivaren PJ-762 

har vi förbättrat utskriftskvaliteten och vår varumärkesbild, vilket är ett måste om vi vill överleva på vår tids konkurrensutsatta marknad.”

Gloria Vela, administrationschef på Soto Café.

Läs mer

 

Emergency  medical service station in Lithuania

EMS Akutmedicinsk servicestation, Vilnius

Den litauiska akutsjukvården är använder sig av Brothers mobila skrivare

Brothers utskriftslösning underlättar för bra arbetsflöde i ambulanser och ökar produktiviteten för akutvården i Vilnius, Litauen.
 
"PJ-763-mobil skrivare hjälpte oss att effektivisera vårt arbetsflöde eftersom den kan drivas via en 12V biladapter, cigarettändaruttag och har en Bluetooth-anslutning. Efter att ha hjälpt en patient matar ambulanspersonalen in data i systemet, skriver ut och ger dokumentet till sjukhuset vid inläggning.”

R. Teimurova - Senior IT-specialist vid den offentliga larmcentralen, Vilnius. 

Läs mer (engelska)

Case Study Herz

Herz Energietechnik GmbH

Herz är ett österrikiskt företag som levererar förnybara energisystem inklusive värmepumpar. Deras servicetekniker använder nu mobila Brother PJ-700-skrivare, som erbjuder utskrift på plats med thermotransferteknik. 

"Tack vare den här lösningen skriver våra servicetekniker nu ut sina rapporter, fakturor och testloggar på plats. Det finns inget behov av tidskrävande skapande av dokument. Våra kunder kan få informationen omedelbart."

 

Ewald Koglmann, Servicechef, Herz Energietechnik GmbH

Läs mer (Engelska)

Sunset Boulevard

Märkningslösning med central uppdatering av alla enheter för korrekt och konsekvent märkning

Brother har levererat en etikettlösning med central uppdatering av alla enheter, som hjälper Sunset Boulevard att säkra korrekt och konsekvent märkning av råvaror på deras restauranger i Danmark, på Grönland och Färöarna.

“Vi har haft ett bra samarbete med Brother, med en löpande dialog längs projektets gång och en hög servicenivå. Vi har hittat den perfekta lösningen, som tillgodoser vårt behov av snabb och exakt märkning av råvaror och produkter.”

Kristina Hansen, utvecklingskonsult på Sunset Boulevard

Läs mer

Brother levererar lösning för märkning av mat på McDonald’s norska restauranger

McDonald's valde Brothers etikettskrivare, TD-2130N. En professionell etikettskrivare med touchpanel och LCD-skärm  separat enhet, tillbehör). I dag har 56 av McDonald’s restauranger börjat använda denna etikettskrivare från Brother.

”Lätt att använda och byta papper, översiktlig” 

Caroline Bjerke, skiftledare på McDonald’s Morenen

 

Läs mer

Woman with a Waiteer bag in front of a building

Brother-etikettskrivare hjälper Waiteer med snabb leverans

Trådlösa etikettutskrifter hjälper restauranger och caféer att hantera takeaway-beställningar från Waiteer snabbt och smidigt.

”Brothers etikettskrivare QL-820NWB är mycket praktisk, eftersom Bluetooth-anslutningen gör den enkel att flytta runt efter behov. Den har stabil drift, är enkel att arbeta med och ger snabba utskrifter. Det är en helt perfekt lösning för oss.”

Søren Ib Sander, VD på Waiteer

Läs mer

Smooth it -smoothie

Smooth it etiketterar sina produkter med Brothers etikettskrivare

I början fanns företagets Smooth it-barer mitt i matbutikerna. Man använde butikernas egna fruktvågar för att skriva ut etiketter. Verksamheten utökades med ett tillagningskök och företaget fick nya butiker som kunder. Man behövde en etiketteringslösning.
Smooth it förde diskussioner med olika företag. Teemu Kolkka och Sami Kivelä från Brother hjälpte företaget att utforma etiketten från början till slut: var kontaktuppgifterna, EAN-koden och innehållsförteckningen bör sitta. Etiketterna kan skapas redan dagen innan för smoothie-, rågröts-  och ingefärsshotsburkarna.

“TD-2130N var en lagom stor etikettskrivare för den växande verksamheten, som behövde en mobil skrivare som kunde användas utan dator. Företaget kunde öka sin."

Irina Nurmi, Company Ägare, Smooth it

Läs mer

McDonalds_Finestrat_059

McDonalds - digitaliserar arbete med lösningr från Brother

Brothers skrivare hjälper till att digitalisera verksamheten på McDonalds i Spanien

 

McDonalds värden handlar om att leverera en fantastisk restaurangupplevelse varje gång, något som både ägare / franchisetagare, leverantörer och anställda arbetar tillsammans för att uppnå på McDonalds eget, unika sätt.

 

Läs mer

 

 

Resia entrance_case

Resia Travel Group - skräddarsytt arbetsflöde

Resia travel group - Rtg, är en av Nordens ledande aktörer inom försäljning av semester och företagsresor. När Resia travel group nyligen planerade att uppdatera sin skrivarpark tog Brother tillsammans med Rtg fram en testmiljö. Syftet var att finna en anpassad skrivarlösning efter deras önskemål. 

”Implementeringen av vår nya skrivarpark gick väldigt smidigt. Brother stod för förkonfigurering, distribution och installation,” Niklas Jönrup, Resia travel group

 

SubwayCaseStudy_DK

Subway - lösning för livsmedelsmärkning

Subway®-restaurangen Chineham, Basingstoke testade Brothers etikettskrivare TD-2120N i sex veckor i stället för sin befintliga skrivare. Brothers lösning var perfekt lämpad för ändamålet, och tack vare avskäraren och de enkla instruktionerna gick det både betydligt snabbare och effektivare att märka frysta och tillagade ingredienser 


"För mig som franchisetagare är livsmedelssäkerheten oerhört viktig för min verksamhet. Ett lågt betyg vid våra kontroller eller från Food Standards Agency kan få ödesdigra konsekvenser för besökarantalet och intäkterna."

Vanessa Mattia, Subway® Chineham, Basingstoke-franchisetagare

 
Läs

Inside P.M. Olsen

Flera lösningar - ett varumärke

P.M. Olsen har många kunder och en stor eftermarknad, vilket gör att företaget skriver ut stora mängder varje dag. Därför är det viktigt att ha koll på kostnaden för utskrifterna Med Med Brothers MPS-lösning (Managed Print Services) är det enkelt att få en överblick över utskriftskostnaderna. Så utöver att P.M. Olsen får bättre överblick över kostnaderna behöver verksamheten inte längre själv komma ihåg att köpa nya förbrukningsartiklar, eller sitta på stora lager av förbrukningsartiklar.

”Anledningen till att vi valde ett och samma varumärke för de olika delarna är att vi gärna vill skapa långsiktiga relationer.
Vi har känt Connie från Brother i många år, och därför valde vi Brother såväl för utskrifter och skanning som för att leverera en etikettlösning till våra däck.”

Tonny Rasmussen, ekonomichef, P.M. Olsen

Läs   Se video

Case study - Mantsala municipality

Enkel och kostnadseffektiv utskriftlösning för Mäntsälä kommun

IT-avdelningen för den lilla kommunen har endast två anställda. Hanteringen av kommunens skrivpark leder till extra arbete och kostnader. IT-chefen letade efter en servicemodell som skulle lösa problemet.

"Vi letade efter ett smidigt sätt att hantera vår skrivarflotta. Brothers Managed Print Service ger oss frihet att fokusera på värdeökande arbete, eftersom skrivarlösningen är smartare och kräver mindre uppmärksamhet från oss. Markku Anttila, IT-chef på Mäntsälä Kommun
 Se videocase

Case Study - Jollyroom

Jollyroom - Innovativa lösningar

Jollyroom är en ledande aktör i Norden inom e-handel för barn och baby. Med en snabbt expanderade verksamhet efter frågades en flexibel och skalbar lösning där merparten av alla arbetsmoment kan skötas trådlöst. Tack vare denna lösning kan Jollyrooms lagerpersonal arbeta var som helst, de förflyttar arbetsmomenten till där godset står.

”Efter implementering kan vi arbeta på i stort sätt alla ytor var som helst, vi förflyttar momentet dit godset står”” Kaspar Hannerz, Inbound manager Jollyroom

  Se video
 
 
 

Smarta utskrifter på byggarbetsplatsen gör arbetet enklare

Alasen Rakennus är ett finskt byggföretag som efterfrågade en lösning som kunde effektivisera arbetet på byggarbetsplatsen. Med en Brother bläckstråleskrivare för A3 har antalet utskrifter minskat. 

Ritningar och arbetsinstruktioner lagras i en molntjänst och skrivs endast ut vid behov. Skrivaren är ansluten till Brother Management Print Sevices, en skrivartjänst som bl.a. erbjuder automatisk leverans av förbrukningsmaterial. Arbetet på byggarbetsplatsen riskerar inte längre att bli stillastående på grund av bristen på förbrukning.

"Vi kan fokusera på vårt eget arbete, eftersom en ny bläckpatron levereras automatiskt till kontoret innan den gamla patronen är tom."
säger Ville Niinimäki, arbetschef, Alasen Rakennus Ltd.

Akaa kommun effektiviserar sitt arbete med ett papperslöst kontor

Att dela information elektroniskt , som att skanna dokument, är en mycket viktig stödfunktion för Akaa kommun. Det var viktigt för dem att hitta en problemfri lösning för dokumenthantering för sina olika kontor. En skräddarsydd skanningslösning med en fast månadskostnad förändrade dramatiskt informationsflödet mellan de olika arbetsplatserna.

"Brother-skannrar är lätta att använda, speciellt eftersom de är skräddarsydda efter våra behov."
IT-chef Asko Mäkinen, Akaa kommun, Finland. 

  Se video

Kaisankoti_case study

Kaisankoti rehabiliteringscenter

Ledande finska rehabiliteringscenter möter patienterna online.

Kaisankoti har erbjudit sina patienter läkarbesök via webben sedan våren 2017- som ett alternativ till ett traditionellt läkarbesök. 

Med ett läkarbesök via webben sparar både läkaren och patienten tid. Den här typen av besök kan användas i de flesta fall som inte är akuta. Kaisankoti använder det oftast för rehabilitering inom företagshälsovård. Ett webbesök känns trevligare än ett telefonsamtal eftersom man kan se varandra.Tack vare sitt webbkonferenssystem kan chefsläkaren på Kaisankoti rehabilitera patienter över hela Finland.

 

Case Study_Tilitoimisto Karppinen

Redovisningsföretaget Tilitoimisto A.Karppinen

Redovisningsföretag Tilitoimisto Karppinen Oy förenklade sin utskriftshantering

Redovisningsföretag behöver fortfarande skriva ut mycket och med en klicklösning (MPS) kan förenklad utskriftshantering spara tid och resurser. De får bättre arbetsflöde och behöver inte längre tänka på att köpa förbrukning till sina skrivare.
"Med Brother klickpris-lösning, behöver vi inte fundera över om vi har toner till våra skrivare".

Tapani Mäkinen, IT manager, certified accountant
Tilitoimisto A.Karppinen Oy, Oulu, Finland

Läs mer

Enevold Revision

Revisionsfirman har helt gått över till digital behandling med hjälp av skannrar och multifunktionsmaskiner från Brother.

“Jag har många småföretag som kunder, ofta hantverkare som spenderar allt för mycket av sin tid på administration och besvärliga arbetsrutiner. De kan få mer gjort, om de effektiviserar, som jag har gjort"
Carsten Enevold, Enevold Revision.

Läs mer (dansk text)

DER

En tysk resebyrå har effektiviserat sin dokumenthantering på 500 platser Brother monolaserskrivare HL-L6400DW.

"Med den här nya utskriftsmetoden kan vi bäst stödja våra medarbetare i det dagliga arbetet, liksom att utforma alla utskriftsaktiviteter i hela organisationen för att bli mer kostnadseffektiva", säger Sasha Karbginski, IT-chef på DER.

 

Läs mer

Sport Car Center

Med hjälp av Brothers märkningslösningar har Sports Car Center optimerat sin drift av däckhotell.

“Jag rekommenderar Brothers märkningslösningar till alla bilhandlare, däckhotell och däckföretag.”
Petter Kallinen, förman på Sports Car Center Espoo

Läs mer (engelsk text)

Europcar

Brothers skrivare körs fortlöpande på Danmarks största biluthyrningsfirma.

"Tillförlitlighet, pålitlighet, driftssäkerhet. Det är nyckeln för oss"
Anders Thaarup, IT-koordinator på Europcars danska kontor.

Läs mer (dansk text)

GKN

HL-S7000DN monokrom bläckstråleskrivare - Snabba utskrifter som tål fukt och ojliga fingrar.

”Brothers skrivare har en väldigt robust konstruktion. De är snabba och driftssäkra, samt prisvärda.”
Tommy Holm, GKN Wheels.

Läs mer (engelsk text)

Polisen i Litauen

Polisen i Litauen har en kompakt mobil skrivare från Brother i baksätet.

“Vårt arbete har blivit mer effektiviserat. Vi kan nu skriva ut papper snabbt och skriva ut utan problem, under alla väderförhållanden."
Algirdas Stončaitis, Polischef hos den litauiska polisen i Vilnius

Läs mer (engelsk text)

ercall wood college picture of building brother

Ercall Wood Technology College

Brother MPS hjälper oss verkligen att hantera våra utskriftskostnader. Vi kan se hur mycket vi spenderar på utskrifter, på varje avdelning, på svartvita och färgutskrifter – vi kan till och med förutse förbrukning...

 Matthew Cooke, IT-tekniker, Ercall Wood Technology College

Läs mer (engelsk text)

Helsby High School children walking Brother

Helsby High School

"Drivkraften bakom detta projekt var att vi ville minska våra skenande utskriftskostnader. Genom att välja Brother skrivare som standard, har vi minskat antal skrivare till hälften, på plats. Detta har minskat vår totala ägandekostnader kraftigt, med ett fåtal skrivare i drift och färre förbrukningsartiklar"

Steve Ford, Strategisk IT-chef, Helsby High School

 

Läs mer (engelsk text)

Day Lewis Pharmacy Logo Brother

Day Lewis Pharmacy

"Brother planerade för, levererade och installerade 380 nya skrivare på rekordtid, utbildade vår personal och gav oss support genom hela förändringen på företaget"

Colin Kendrick, Head of IT, Day Lewis Pharmacy

Läs mer (engelsk text)

Hillary's Blinds Logo Brother

Hillary's Blinds

85% av vår omsättning genereras i den mobila lösningen och har revolutionerat sättet på hur vi gör affärer"

Julian Bond, Head of ICT Hillary’s Blinds Ltd. 

Läs mer (engelsk text)

PJT Co Logo Brother

PJT Co

Kontorsutrymme och arkivering av kundfiler är en ständig utmaning för us, som för de flesta redovisningsbyråer. Brothers prisvärda skanners i bordsmodell och mobila skanners har förändrat sättet vi arbetar på."

Sunil Parekh, Director, PJT and Co Chartered Accountants

Läs mer (engelsk text)

Dakro - Brother - PJ-623

Dakro Environmental Ltd

Det har förbättrat våra kundupplevelser och bidragit till att göra oss mer effektiva och har minskat kostnaderna, på vägen."

Antonio Solimena, IT Manager, Dakro Environmental Ltd

Läs mer (engelsk text)