Tillagd i varukorg

Jollyroom - Innovativa lösningar

Brother erbjöd Jollyroom en flexibel och skalbar lösning där merparten av alla arbetsmoment sköts trådlöst. 

Resia Travel Group - skräddarsytt arbetsflöde

Se lösningen från Brother som kunde effektivisera arbetet påResia travel group.

Akaa kommun effektiviserar sitt arbete med ett papperslöst kontor

"Brother-skannrar är lätta att använda, speciellt eftersom de är skräddarsydda efter våra behov."
IT-chef Asko Mäkinen, Akaa kommun, Finland.

McDonalds_Finestrat_059

McDonalds - digitaliserar arbete med lösningr från Brother

Brothers skrivare hjälper till att digitalisera verksamheten på McDonalds i Spanien

 

McDonalds värden handlar om att leverera en fantastisk restaurangupplevelse varje gång, något som både ägare / franchisetagare, leverantörer och anställda arbetar tillsammans för att uppnå på McDonalds eget, unika sätt.

 

Läs mer

 

 

Resia entrance_case

Resia Travel Group - skräddarsytt arbetsflöde

Resia travel group - Rtg, är en av Nordens ledande aktörer inom försäljning av semester och företagsresor. När Resia travel group nyligen planerade att uppdatera sin skrivarpark tog Brother tillsammans med Rtg fram en testmiljö. Syftet var att finna en anpassad skrivarlösning efter deras önskemål. 

”Implementeringen av vår nya skrivarpark gick väldigt smidigt. Brother stod för förkonfigurering, distribution och installation,” Niklas Jönrup, Resia travel group

 

SubwayCaseStudy_DK

Subway - lösning för livsmedelsmärkning

Subway®-restaurangen Chineham, Basingstoke testade Brothers etikettskrivare TD-2120N i sex veckor i stället för sin befintliga skrivare. Brothers lösning var perfekt lämpad för ändamålet, och tack vare avskäraren och de enkla instruktionerna gick det både betydligt snabbare och effektivare att märka frysta och tillagade ingredienser 


"För mig som franchisetagare är livsmedelssäkerheten oerhört viktig för min verksamhet. Ett lågt betyg vid våra kontroller eller från Food Standards Agency kan få ödesdigra konsekvenser för besökarantalet och intäkterna."

Vanessa Mattia, Subway® Chineham, Basingstoke-franchisetagare

 
Läs

Inside P.M. Olsen

Flera lösningar - ett varumärke

P.M. Olsen har många kunder och en stor eftermarknad, vilket gör att företaget skriver ut stora mängder varje dag. Därför är det viktigt att ha koll på kostnaden för utskrifterna Med Med Brothers MPS-lösning (Managed Print Services) är det enkelt att få en överblick över utskriftskostnaderna. Så utöver att P.M. Olsen får bättre överblick över kostnaderna behöver verksamheten inte längre själv komma ihåg att köpa nya förbrukningsartiklar, eller sitta på stora lager av förbrukningsartiklar.

”Anledningen till att vi valde ett och samma varumärke för de olika delarna är att vi gärna vill skapa långsiktiga relationer.
Vi har känt Connie från Brother i många år, och därför valde vi Brother såväl för utskrifter och skanning som för att leverera en etikettlösning till våra däck.”

Tonny Rasmussen, ekonomichef, P.M. Olsen

Läs   Se video

Case study - Mantsala municipality

Enkel och kostnadseffektiv utskriftlösning för Mäntsälä kommun

IT-avdelningen för den lilla kommunen har endast två anställda. Hanteringen av kommunens skrivpark leder till extra arbete och kostnader. IT-chefen letade efter en servicemodell som skulle lösa problemet.

"Vi letade efter ett smidigt sätt att hantera vår skrivarflotta. Brothers Managed Print Service ger oss frihet att fokusera på värdeökande arbete, eftersom skrivarlösningen är smartare och kräver mindre uppmärksamhet från oss. Markku Anttila, IT-chef på Mäntsälä Kommun
  Läs mer   Se videocase

Case Study - Jollyroom

Jollyroom - Innovativa lösningar

Jollyroom är en ledande aktör i Norden inom e-handel för barn och baby. Med en snabbt expanderade verksamhet efter frågades en flexibel och skalbar lösning där merparten av alla arbetsmoment kan skötas trådlöst. Tack vare denna lösning kan Jollyrooms lagerpersonal arbeta var som helst, de förflyttar arbetsmomenten till där godset står.

”Efter implementering kan vi arbeta på i stort sätt alla ytor var som helst, vi förflyttar momentet dit godset står”” Kaspar Hannerz, Inbound manager Jollyroom

Läs mer   Se video
 
 

Smarta utskrifter på byggarbetsplatsen gör arbetet enklare

Alasen Rakennus är ett finskt byggföretag som efterfrågade en lösning som kunde effektivisera arbetet på byggarbetsplatsen. Med en Brother bläckstråleskrivare för A3 har antalet utskrifter minskat. 

Ritningar och arbetsinstruktioner lagras i en molntjänst och skrivs endast ut vid behov. Skrivaren är ansluten till Brother Management Print Sevices, en skrivartjänst som bl.a. erbjuder automatisk leverans av förbrukningsmaterial. Arbetet på byggarbetsplatsen riskerar inte längre att bli stillastående på grund av bristen på förbrukning.

"Vi kan fokusera på vårt eget arbete, eftersom en ny bläckpatron levereras automatiskt till kontoret innan den gamla patronen är tom."
säger Ville Niinimäki, arbetschef, Alasen Rakennus Ltd.

Akaa kommun effektiviserar sitt arbete med ett papperslöst kontor

Att dela information elektroniskt , som att skanna dokument, är en mycket viktig stödfunktion för Akaa kommun. Det var viktigt för dem att hitta en problemfri lösning för dokumenthantering för sina olika kontor. En skräddarsydd skanningslösning med en fast månadskostnad förändrade dramatiskt informationsflödet mellan de olika arbetsplatserna.

"Brother-skannrar är lätta att använda, speciellt eftersom de är skräddarsydda efter våra behov."
IT-chef Asko Mäkinen, Akaa kommun, Finland. 

  Läs mer   Se video

Kaisankoti_case study

Kaisankoti rehabiliteringscenter

Ledande finska rehabiliteringscenter möter patienterna online.

Kaisankoti har erbjudit sina patienter läkarbesök via webben sedan våren 2017- som ett alternativ till ett traditionellt läkarbesök. 

Med ett läkarbesök via webben sparar både läkaren och patienten tid. Den här typen av besök kan användas i de flesta fall som inte är akuta. Kaisankoti använder det oftast för rehabilitering inom företagshälsovård. Ett webbesök känns trevligare än ett telefonsamtal eftersom man kan se varandra.Tack vare sitt webbkonferenssystem kan chefsläkaren på Kaisankoti rehabilitera patienter över hela Finland.

 

Läs mer

Case Study_Tilitoimisto Karppinen

Redovisningsföretaget Tilitoimisto A.Karppinen

Redovisningsföretag Tilitoimisto Karppinen Oy förenklade sin utskriftshantering

Redovisningsföretag behöver fortfarande skriva ut mycket och med en klicklösning (MPS) kan förenklad utskriftshantering spara tid och resurser. De får bättre arbetsflöde och behöver inte längre tänka på att köpa förbrukning till sina skrivare.
"Med Brother klickpris-lösning, behöver vi inte fundera över om vi har toner till våra skrivare".

Tapani Mäkinen, IT manager, certified accountant
Tilitoimisto A.Karppinen Oy, Oulu, Finland

Läs mer

Enevold Revision

Revisionsfirman har helt gått över till digital behandling med hjälp av skannrar och multifunktionsmaskiner från Brother.

“Jag har många småföretag som kunder, ofta hantverkare som spenderar allt för mycket av sin tid på administration och besvärliga arbetsrutiner. De kan få mer gjort, om de effektiviserar, som jag har gjort"
Carsten Enevold, Enevold Revision.

Läs mer (dansk text)

DER

En tysk resebyrå har effektiviserat sin dokumenthantering på 500 platser Brother monolaserskrivare HL-L6400DW.

"Med den här nya utskriftsmetoden kan vi bäst stödja våra medarbetare i det dagliga arbetet, liksom att utforma alla utskriftsaktiviteter i hela organisationen för att bli mer kostnadseffektiva", säger Sasha Karbginski, IT-chef på DER.

 

Läs mer

Sport Car Center

Med hjälp av Brothers märkningslösningar har Sports Car Center optimerat sin drift av däckhotell.

“Jag rekommenderar Brothers märkningslösningar till alla bilhandlare, däckhotell och däckföretag.”
Petter Kallinen, förman på Sports Car Center Espoo

Läs mer (engelsk text)

Europcar

Brothers skrivare körs fortlöpande på Danmarks största biluthyrningsfirma.

"Tillförlitlighet, pålitlighet, driftssäkerhet. Det är nyckeln för oss"
Anders Thaarup, IT-koordinator på Europcars danska kontor.

Läs mer (dansk text)

GKN

HL-S7000DN monokrom bläckstråleskrivare - Snabba utskrifter som tål fukt och ojliga fingrar.

”Brothers skrivare har en väldigt robust konstruktion. De är snabba och driftssäkra, samt prisvärda.”
Tommy Holm, GKN Wheels.

Läs mer (engelsk text)

Polisen i Litauen

Polisen i Litauen har en kompakt mobil skrivare från Brother i baksätet.

“Vårt arbete har blivit mer effektiviserat. Vi kan nu skriva ut papper snabbt och skriva ut utan problem, under alla väderförhållanden."
Algirdas Stončaitis, Polischef hos den litauiska polisen i Vilnius

Läs mer (engelsk text)

ercall wood college picture of building brother

Ercall Wood Technology College

Brother MPS hjälper oss verkligen att hantera våra utskriftskostnader. Vi kan se hur mycket vi spenderar på utskrifter, på varje avdelning, på svartvita och färgutskrifter – vi kan till och med förutse förbrukning...

 Matthew Cooke, IT-tekniker, Ercall Wood Technology College

Läs mer (engelsk text)

Helsby High School children walking Brother

Helsby High School

"Drivkraften bakom detta projekt var att vi ville minska våra skenande utskriftskostnader. Genom att välja Brother skrivare som standard, har vi minskat antal skrivare till hälften, på plats. Detta har minskat vår totala ägandekostnader kraftigt, med ett fåtal skrivare i drift och färre förbrukningsartiklar"

Steve Ford, Strategisk IT-chef, Helsby High School

 

Läs mer (engelsk text)

Day Lewis Pharmacy Logo Brother

Day Lewis Pharmacy

"Brother planerade för, levererade och installerade 380 nya skrivare på rekordtid, utbildade vår personal och gav oss support genom hela förändringen på företaget"

Colin Kendrick, Head of IT, Day Lewis Pharmacy

Läs mer (engelsk text)

Hillary's Blinds Logo Brother

Hillary's Blinds

85% av vår omsättning genereras i den mobila lösningen och har revolutionerat sättet på hur vi gör affärer"

Julian Bond, Head of ICT Hillary’s Blinds Ltd. 

Läs mer (engelsk text)

PJT Co Logo Brother

PJT Co

Kontorsutrymme och arkivering av kundfiler är en ständig utmaning för us, som för de flesta redovisningsbyråer. Brothers prisvärda skanners i bordsmodell och mobila skanners har förändrat sättet vi arbetar på."

Sunil Parekh, Director, PJT and Co Chartered Accountants

Läs mer (engelsk text)

Dakro - Brother - PJ-623

Dakro Environmental Ltd

Det har förbättrat våra kundupplevelser och bidragit till att göra oss mer effektiva och har minskat kostnaderna, på vägen."

Antonio Solimena, IT Manager, Dakro Environmental Ltd

Läs mer (engelsk text)