1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Custom-UI

Upplev en personlig pekskärm

För många företag kan skanning av dokument i redan befintliga arbetsflöden vara komplicerat. Många lägger mycket tid på att manuellt skanna enstaka sidor, vilket minskar produktiviteten och ökar risken för att dokument felplaceras.

Med Brother Custom UI kan du nu anpassa din pekskärm till exakt hur du vill ha den.

  • Anpassa den visuella layouten
  • Lägg till egna bakgrunder och ikoner
  • Skapa skräddarsydda arbetsflöden, så som personliga 'skanna-till' destinationer

Hämta PDF (engelska)

Så kan Custom UI underlätta för ditt företag

Integration

Smidig affärsintegration

Anpassa pekskärmen så att den passar med din verksamhet. Arbetsflödets olika steg kan optimeras för bättre produktivitet, enklare användning och minska risken för fel. 
Customise

Skräddarsytt efter ditt arbetssätt

Minska personalutbildning och riskerna för mänskliga fel med skräddarsydd snabbvalsskanning. Du kan också följa företagets riktlinjer för varumärket genom att lägga till företagets logotyp.  
Compliant

Specialanpassa till verksamheten

Oavsett om användaråtkomsten ska begränsas genom att ta bort vissa funktioner, eller anpassas efter branschstandard, kan du enkelt anpassa dina skrivare och skannrar efter behov.

Integrera ditt arbetsflöde för att möta företagets behov

Utbildning

Genom begränsade skanningsalternativ kan konfidentiella skoldokument skyddas. Med skräddarsydda skanningsalternativ till förkonfigurerade studentsystem kan du skanna direkt till önskad nätverksplats. 

Juridik

Standardikoner kan ersättas med funktioner som ofta används, detta för att effektivisera upprepande processer. Profiler för varje partner i företaget kan läggas till med skanningsdestinationer, så som e-post, nätverk, USB och moln.

 

Sjukvård

Patienters id-handlingar kan säkert sparas med en knapptryckning. Det här betyder att bestämmelser för hantering av sjukvårdsdokument kan uppfyllas. Konfidentiell patientinformation kan snabbt och effektivt skannas till specifika nätverksplatser.  

Detaljhandel

Formulär som kunder fyller i för att registrera sitt medlemskap i kundklubbar kan direkt läggas till i den centrala huvudkontorsdatabasen. Med snabbvalsskanning krävs minimal personalutbildning. 

Finansiella tjänster

Lån- och låneansökningar kan sparas och delas med huvudkontor för snabbare och säkrare behandling. Nätverksmappar och e-postadresser som du ofta skannar till kan ställas in som snabbval, vilket minskar riskerna för mänskliga fel.

Lokala myndigheter

Ansökningsblanketter och konfidentiell information kan snabbt och säkert delas med chefer för godkännande. Profiler kan skapas för specifika avdelningar för specifika skanningsdestinationer, så som nätverksmappar, e-post och USB.   

60-dagars gratis provperiod av våra anpassade lösningar 

Medical_touchscreen

Skapa anpassade arbetsflöden

Acme_touchscreen

Personlig pekskärm

Legal_touchscreen

Lägg till profilbilder

Custom UI möjliggör snabb och enkel design av personliga och företagsspecifika hemskärmar vid användande av en Brother maskin med färgpekskärm. När en skräddarsydd lösning har utformats kan den automatiskt tillämpas på hemskärmarna på flera Brother maskiner i ett nätverk.
För ytterligare information, fyll i formuläret på den här sidan så kommer en Brother Expert kontakta er.

Brother Custom UI finns tillgängligt till följande modeller:

Skanners:
ADS-2800W*ADS-3600W*, ADS-4700W*, ADS-4900W*

Allt-i-ett monolaser-skrivare:
DCP-L5500DNDCP-L6600DW*, MFC-L5700DNMFC-6800DW*MFC-L6800DWT*MFC-L6900DW*, MFC-L6900DWT*.

Allt-i-ett färglaser-skrivare:
DCP-L8410CDWMFC-L8690CDWMFC-L8900CDW*, MFC-L9570CDW*MFC-L9570CDWT*, MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN.

Allt-i-ett bläckskrivare:
MFC-J5945DW*, MFC-J6945DW*, MFC-J6947DW*.

*Rekommenderade modeller för denna lösning.


Huvudbakgrundsbilden och nya hemskärmsknappar kan läggas till för att förenkla arbetsflöden för smidig affärsintegration eller tas bort för att uppfylla unika regelkrav. 
Teckensnittsfärger och namnen på hemskärmsknapparna. Tillgång till olika inställningar så som tillgång till genvägsfunktioner och administratörsinställningar kan ändras till att vara dolda funktioner. Individuella hemskärmar kan tas bort eller läggas till.
Bakgrundsbilder och hemskärmsknappar kan läggas till i filformaten .png, .jpg, eller .bmp. Bilder är i autostorlek, för att möjliggöra enkel installation och konfiguration. 
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Det är gratis att ladda ner Brother Software License Management Tool. Verktyget är det bästa sättet att aktivera funktionerna för köpta tjänster eller lösningar. För att aktivera lösningen "Custom UI", skicka en giltig licensfil till skrivarenheten. Du kan hitta mer information här. 

Är du intresserad av vår programvara Custom UI och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra experter att att kontakta dig och hjälpa till med eventuella frågor.

Genom att kryssa i rutan ovan godkänner du att vi kan tillhandahålla information och erbjudanden om Brother-produkter och tjänster via e-post.
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår sekretesspolicy. Observera att du när som helst kan återkalla samtycke till marknadsföringskommunikation genom att klicka på "Avregistrera" i våra marknadsförings e-mail eller justera inställningarna i ditt Brother Online-konto.
Se våra Villkor
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy