1. Hem Brother
 2. Brother för hemmet
 3. Organisera ditt hem
Mappar med brother tape

Gör det enklare att organisera ditt hem

Vi erbjuder ett urval av lättanvända självhäftande och laminerade etiketter som gör att du enkelt kan organisera vardagslivet.

 • Heltäckande urval av färger och bredder - skapa personliga etiketter till dina kläder eller färgkoda mappar och pärmar
 • Förenkla en mängd administrativa processer - identifiera enkelt innehållet i filer, förvaringslådor och hyllor
 • Hållbara och tåliga- våra laminerade etiketter är gjorda för att hålla, så du kan vara säker på att de fortfarande kommer att göra sitt jobb så länge du behöver dem.
 • Bärbara enheter - små och lätta att bära med sig tack vare enkel anslutning
 • Skrivare för etiketter för PC-/smartphone-anslutning -  med etikettredigeringsprogram och fördesignade mallar för alla hembaserade program 
 • Garanti - levereras med alla märkningsprodukter för extra sinnesro

Utforska lösningar för hemmet

Organisera ditt hem, rum för rum

Ett städat hem är ett lyckligt hem

Dagliga rutiner

Att göra livet enklare på daglig basis

Tröja som är märkt med brother tygtape

Tillbaka till skolan

Vår bästsäljande bärbara märkmaskin med inbyggd kniv är det perfekta verktyget för att hjälpa dig att bli organiserad och förberedd för skolåret. Med dess olika teckensnitt, symboler och lättanvända design kan du skapa anpassade etiketter för alla dina barns skolmaterial för att göra objekt lätta att identifiera och svårare att förlora. Du kan skapa etiketter för:

 • Uniformer och gympapåsar
 • Anteckningsböcker, mappar, pennor och miniräknare
 • Matlådor och vattenflaskor

Med Brother PT-H105 kan du också skapa lättlästa scheman eller diagram. Skriv ut etiketter i olika färger för att kategorisera objekt eller skilja mellan klasser, tilldelningar och uppgifter.

Med alla dessa användbara funktioner gör det förberedelserna inför skolan både enkelt och kul.

Ta en närmare koll på Brother bärbar märkmaskin

Utomhusaktiviteter och sportutrustning

Redo för naturens alla utmaningar

Vattentåliga etiketter från Brother

Redo för alla element

Brother P-touch märkmaskiner och deras hållbara etiketter är perfekta för att förbereda dig för de utmaningar som naturen erbjuder. Oavsett om du organiserar camping- eller sportutrustning, markerar en vandringsled eller märker annan utrustning, kan P-touch-etiketter stå upp mot elementen.

För camping, skolresor och sportutrustning: P-touch-etiketter är perfekta för att identifiera alla typer av sportutrustning, samt campingartiklar som tält och sovsäckar så att montering och packningen går snabbt och enkelt.

För vandring: Använd P-touch-etiketter för att organisera första hjälpen-kit, matleveranser och märka vattenflaskor för att undvika förvirring. Etiketterna finns i färger med hög synlighet som är perfekta för nödsituationer och överlevnadssituationer.

Med de bärbara P-touch-märkmaskinerna kan du skriva ut etiketter när du är på språng, så att du är redo för alla äventyr. Så om du står inför extrema temperaturer, fukt eller grov hantering kan du lita på de hållbara, tåliga etiketterna från Brother P-touch.

Utforska våra P-touch märkmaskiner Utforska vårt sortiment med hållbara P-touch Tze tape

Inspirerande idéer för att organisera ditt hem

Läs vår bloggserie för att få kreativ inspiration till hur du kan organisera ditt hem och tips på hur du får ut det mesta av dina Brother-produkter.

 

Visa alla bloggar om organisering av hem 

Utforska Brother för hemmet