1. Hem Brother
  2. Support
  3. Alla appar

Skriva ut och skanna

Grey printer icon with connectivity icon above and Brother text below

Brother Mobile Connect

Använd den kostnadsfria appen Brother Mobile Connect för att skriva ut var du än befinner dig, hantera förbrukningsmaterial och hantera Brother-skrivaren från din fingerspets. Brother Mobile Connect kan laddas ned för att göra det enkelt att skriva ut och skanna.

• Konfigurera din Brother-skrivare från din mobila enhet.
  • Skanna foton och dokument direkt till din mobila enhet. (PDF/JPEG)
  • Skriv ut, dela eller spara tidigare skanningar.
  • Ordna startskärmen som du vill ha den för snabb åtkomst till funktioner som används ofta.

Läs mer om Mobile Connect här.
Se alla våra kompatibla modeller.

iPrint&Scan mobil app

Brother iPrint&Scan

Brother iPrint&Scan är en kostnadsfri app som gör att du kan skriva ut från och skanna till din mobila enhet. Använd ditt lokala trådlösa nätverk för att ansluta din mobila enhet till din Brother-skrivare eller allt-i-ett.

• Skriv snabbt ut dina favoritfoton, webbsidor, e-postmeddelanden och dokument (inklusive PDF, Word, Excel®, PowerPoint®, Text)
  • Skriv ut dokument och foton direkt från Dropbox®, OneDrive, Evernote®
  • Skanna och spara skannade bilder direkt på enheten eller skicka dem via e-post
  • Inga dator- och drivrutinsuppdateringar krävs

Se alla våra kompatibla modeller

Märkmaskin- och etikettskrivarappar

File documents on white background and a blue square icon with Brother text underneath

Brother P-touch Design&Print 2

P-touch Design&Print2 är en gratis app som gör att du kan utforma etiketter på din mobila enhet och skriva ut dem via Bluetooth® med din Brother etikettskrivare.

• Skapa enkelt snygga och praktiska etiketter, dekorativa band och satinband
  • Välj bland en mängd olika teckensnitt, symboler, emoji, mönster och ramar
  • Infoga bilder och logotyper och förhandsgranska den slutliga designen innan du skriver ut
  • Infoga QR-koder med funktionen 'Dela etikett' för att dela länkar till webbplatser eller videor. (Endast P-touch CUBE och CUBE Plus)
Grey label machine icon printing document on a blue background with Brother text underneath

Brother iPrint&Label

Brother iPrint&Label är ett gratis program som gör att du enkelt kan skriva ut etiketter från din mobila enhet till en Brother-etikettskrivare via ett lokalt trådlöst nätverk.

• Lättanvända menyer så att du snabbt kan öppna och skriva ut fördesignade etiketter
  • Skriv ut adressetiketter från kontaktlistor eller skriv ut namnskyltar med foton från ditt album, eller ta nya foton med kameran
  • Ingen dator eller skrivardrivrutin krävs
  • Skapa anpassade etiketter med grafik eller foton med automatisk etikettformatering baserat på den etikettstorlek som används
MicrosoftTeams-image (116)

Brother Color Label Editor 2

Brother Color Label Editor 2 är en kostnadsfri app som gör att du kan skriva ut etiketter i fullfärg och fotoetiketter med hjälp av din mobila enhet och en Brother VC-500W-skrivare via ett trådlöst nätverk. Du kan skapa, redigera och skriva ut med en mängd olika clipart, bakgrunder, teckensnitt, ramar och foton, allt från din mobila enhet.

• Skapa och skriv ut etiketter i fullfärg och fotoetiketter upp till 17 tum långa
  • Utforma dina egna etiketter genom att använda en omväxling av attraktiva konstföremål, bakgrunder, ramar och alfabetiska typsnitt
  • Använd Photobooth-funktionen för att skriva ut fotoremsor
  • Skapa och skriv ut professionella etiketter med hjälp av fördesignade mallar

Brother Color Label Editor 2 är en iF Design Award 2022 prisbelönt applikation!

Blått ikon med hvit sky og en pil som peker mot en hvit maskin og Brother logo under

Brother Mobile Transfer Express

Brother Mobile Transfer Express är en kostnadsfri app som gör att du kan använda en mobil enhet för att överföra kompatibla etikettmallar, databaser och bilder med P-touch Transfer Manager (Windows-version) till en etikettskrivare.

• Läs in *.BLF- och *.PDZ-filer från alla appar
  • Använd mobila enheter eller molntjänster som obegränsad extern lagring av skrivaren
  • Anslut till skrivaren med Bluetooth eller Wi-Fi
  • Dela filer som sparats i molnet eller spara filer som bifogats i e-postmeddelanden
iLinkLabelIcon 2

Brother iLink&Label

Brother iLink&Label är ett kostnadsfritt klientprogram för mobila webbtjänster för åtkomst till Fluke Networks LinkWare™-molnprogramvarans tjänst med hjälp av en smartphone eller surfplatta. Med iLink&Label kan du ladda ned och spara dina projekt som kan överföras till en Brother PT-E550W ller PT-E560-märkmaskin för utskrift av etiketter som krävs för ditt projekt.

• Få enkel åtkomst till LinkWare™ Live
  • Visa och hämta snabbt från en lista med projekt eller överför din projektdatabas trådlöst direkt till en PT-E560 eller en PT-E550W med ett klick
  • Sök i den hämtade databasen på PT-E550W och infoga data i etiketter för kablar, frontplattor, kopplingspaneler och många fler användningsområden
  • Ingen dator eller skrivardrivrutin krävs
Cable icon with label attached on blue background with Brother text below

Brother Pro Label Tool

Brother Pro Label Tool är en kostnadsfri app som utformas för att skapa etiketter för Telecom, datakommunikation och/eller elektriska ID på begäran. Med den kan du enkelt skriva ut etiketter från din smartphone/surfplatta till en Brother- märkmaskin, etikettskrivare via ett lokalt trådlöst nätverk.

•  Automatisk inläsning av fördesignade etikettmallar från Brothers molnserver för att hålla dem uppdaterade
  • Lätt att använda - bara några tryck för att välja, redigera och skriva ut professionella kvalitetsetiketter
  • Gör att du kan arbeta mer effektivt genom att skapa etikettdesigner med P-touch Editor på kontoret och sedan skicka dem via e-post till andra för att skriva ut på arbetsplatsen
  • Ingen dator eller skrivardrivrutin krävs

Brother Pro Label Tool är en iF Design Award prisbelönt applikation!

Produktsupport

Brother SupportCenter

Din kostnadsfria allt-i-ett-plattform för att konfigurera och underhålla dina Brother-produkter. Med appen Brother SupportCenter får du hjälp med guider, handböcker, vanliga frågor och felsökning. Koppla upp dig via appen SupportCenter med vårt A-star kundtjänstteam som står vid din sida för alla dina behov.

• Omfattande vägledning för produktinstallation från början till slut
  • Visa produkthandböcker och andra viktiga dokument
  • Se de senaste FAQs, felsökning och buggfixar
  • Direktlänk för att kontakta oss för fullständig service