Brother original LC223BK bläckpatron - svart

Brother LC223BK svart bläckpatron ger cirka 550 A4-sidor.

390,00 kr Inkl. moms

312,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC223BK Black ink cartridge facing left

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Välj Brother LC223BK bläckpatron i svart för bästa utskriftskvalitet, varje gång. Varför riskera problem genom att köpa en icke originalpatron när Brothers originaltillbehör garanterar att din skrivare fungerar bäst?

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Eftersom du använder svart bläck mer än färgade bläckpatroner behöver du byta patronen oftare. Köp en ny Brother LC223BK svart bläckpatron innan den gamla tar slut. 

Det finns billigare alternativ på marknaden, men endast LC223BK original  bläckpatron garanterar att din maskin fortsätter att fungera så snabbt och effektivt som den ska.

När du använder Brothers bläckpatroner fortsätter din skrivare fungera som den ska och alla garantier du har fortsätter att vara giltiga.

Beställ Brothers LC223BK svarta bläckpatron idag och få mer värde för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen