Brother original LC223M bläckpatron – Magenta

Brother LC223M magenta bläckpatron ger cirka 550 A4-sidor.

260,00 kr Inkl. moms

208,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användandet av papper, du sparar tid och pengar

Produktinformation

LC223M Magenta ink cartridge facing left

Viktiga funktioner

  • Ger 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användandet av papper, du sparar tid och pengar

Beskrivning

Välj Brother LC223M bläckpatron i magenta för att få bästa resultat, varje gång. Varför riskera att få utskriftsproblem genom att köpa icke original när Brothers bläckpatroner garanterar att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt?

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Genom att välja LC223M bläckpatron kommer din skrivare från Brother att fortsätta leverera de fantastiska resultat du har vant dig vid.

Det finns billigare alternativ på marknaden, men endast en Brother original LC223M bläckpatron garanterar att din skrivare fortsätter att fungera så snabbt och effektivt som den ska.

Kom ihåg att när du använder originalprodukter från Brother försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Beställ LC223M bläckpatron magenta från Brother idag och få mer valuta för pengarna.


 
 
 
 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen