Tillagd i varukorg

Svart färgband BWS-1D300-110 i standardvax för termotransferteknik

Det svarta färgbandet BWS-1D300-110 i standardvax för termotransferteknik är 300 m långt och 110 mm brett och har certifierats av Brother International Europe. Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

93,75 kr Inkl. moms 75,00 kr Exkl. Moms

Det 300 m långa bandet i standardvax med hög kapacitet har utvecklats för att tillgodose ditt behov av professionella etikettutskrifter. Det svarta färgbandet BWS-1D300-110 för termotransferteknik används i kombination med kompatibla etikettrullar inom logistik, detaljhandel, sjukvård och andra områden.

Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

 

Viktiga funktioner

  • Hög kapacitet med en längd på 300 m per band
  • 110 mm i bredd
  • Färgband av hög kvalitet för termotransferteknik
  • Ger tydligt, hållbart resultat
  • Standardvax med svart färg
  • Kräver kompatibel etikettrulle

Översikt

Det svarta färgbandet i standardvax för termotransferteknik ger professionella, problemfria utskrifter på din kompatibla etikettskrivare från Brother. Med sina 300 meter medför bandet i standardvax med hög kapacitet färre byten och säkerställer stabil och säker drift för din etikettskrivare från Brother under längre tid.

Du kan lita på professionella resultat med det här färgbandet i standardvax för termotransferteknik. Färgbandet BWS-1D300-110 har tillverkats enligt stränga krav och är kompatibelt med specifika etikettskrivare med termotransferteknik från Brother.

Genom att välja färgband i standardvax för termotransferteknik som har certifierats av Brother International Europe säkerställer du att din maskin fortsätter att prestera på topp och ger dig ett tydligt och hållbart resultat. 

Kompatibel med

Kompatibla skrivare

Hämtningsbara filer