Brother TZeFX241 original etikettape, svart på vit, 18 mm

Brother TZeFX241 etikettape, svart på vit, 18 mm

320,00 kr Inkl. moms

256,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Bredd: 18 mm, längd: 8 m

Brother originalkassett av hög kvalitet

Ger tydliga och hållbara resultat

Produktinformation

TZeFX241_main

Viktiga funktioner

  • Bredd: 18 mm, längd: 8 m
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Ger tydliga och hållbara resultat

Beskrivning

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledare, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX241 etikettape, svart på vit, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Mer om den här produkten ...

TZeFX241 etikettape, 18 mm, är i första hand framtaget för att märka kablar. Etikettapenär noggrant testad av Brother för att du ska kunna skriva ut ID-etiketter snabbt och effektivt. 

Brother TZeFX241 etikettape, svart på vit, är framtaget med ett speciellt häftämne som gör att etiketter enkelt kan appliceras på kablar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt.

Etikettapen lämpar sig även för andra ytor som rör och slangar. Etiketten kan lindas flera varv runt kabeln eller klistras mot sig själv som en flagga.

Våra laminerade etiketter är kompatibla med många av våra P-touch-märkmaskiner. De är framtagna för att stå emot extrema temperaturer, solljus, vatten, kemikalier och nötning. 

 

P-touch TZ-e tape

Tested to the extreme.

Tillbaka till toppen