Brother TZeFX611 original etikettape, svart på gul, 6 mm

Brother TZeFX611 etikettape, svart på gul, 6 mm

230,00 kr Inkl. moms

184,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Bredd: 6 mm, längd: 8 m

Brother originalkassett av hög kvalitet

Ger tydliga och hållbara resultat

Produktinformation

TZeFX611_main

Viktiga funktioner

  • Bredd: 6 mm, längd: 8 m
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Ger tydliga och hållbara resultat

Beskrivning

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX611 etikettape, svart på gul, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Relaterade enheter

Visa mer
Visa mindre

Mer om den här produkten ...

TZeFX611 etikettape, 6 mm, är i första hand framtagen för att märka kablar och fiberledningar. Etikettapen är noggrant testad av Brother för att du ska kunna skriva ut ID-etiketter snabbt och effektivt. 

Brother TZeFX611 etikettape, svart på gul, är framtagen med ett speciellt häftämne som gör att etiketter enkelt kan appliceras på kablar, PVC-rör ellerannat som är cylindriskt. Etikettapen lämpar sig även för andra  krökta ytor, som rör och slangar. Etiketten kan lindas flera varv runt kabeln eller klistras mot sig själv som en flagga.

Våra laminerade etiketter är kompatibla med flera av våra P-touch-märkmaskiner. De är framtagna för att stå emot extrema temperaturer, solljus, vatten, kemikalier och nötning.

P-touch TZ-e tape

Tested to the extreme.

Tillbaka till toppen