1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Brother - topp 100 mest innovativa företag

Brother är en av världens 100 mest innovativa företag

Här möter Brother, som är mest känd för sina skrivare, några av världens mest kända företag från olika industrier och branscher.

När man köper en ny skrivare från Brother eller arbetar dagligen med en av Brothers populära skrivare, multifunktionsskrivare,  eller etikettskrivare, funderar man kanske  på hur många innovativa idéer i världsklass en sådan maskin kan innehålla.


Brother marknadsför då och då sin banbrytande teknik, men i grunden är det viktigaste för Brother att kunder världen över har produkter som fungerar utan avbrott dag efter dag.

Lyckligtvis finns det många som har upptäckt Brothers kvaliteter och hyllar Brother för deras uppfinningsrikedom och innovationsförmåga. Den stora internationella mediekoncernen Thomson Reuters är en av dem och för tredje året i rad utser dem Brother till en av världens 100 mest innovativa företag.
På Thomson Reuters Top 100 lista finns många världskända företag från olika branscher och industrier. Japan själv har 27 olika företag på listan och Brother är ett av dem.