Brother iLink&Label app

Använd din Apple iPhone eller iPad för att ladda ner kabel-identifiering som lagras i Fluke Networks LinkWare Live-projekt och överföra dem trådlöst till Brother PT-E550WNIVP, PT-E560BTVP eller PT-E560BTSP märkmaskin. Välj sedan bara de önskade för att snabbt skriva ut dina kabel-ID-etiketter. Inget behov av att bära en bärbar dator eller använda en trådbunden anslutning.

Network technician using Brother iLink&Label app on his smartphone

Spara tid, minska fel

Genom att länka till data som redan är lagrade i Linkware Live kan du spara tid genom att manuellt mata in samma kabel-ID i PT-E550WNIVP, PT-E560BTVP eller PT-E560BTSP med skrivarens tangentbord. Felaktiga ID-märkningar hör till det förflutna - säkerställer noggrannhet i alla dina märkningsjobb.

Varför inte ladda ner nu för att upptäcka fördelarna med den här gratis märkningsappen?

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Ladda etikettuppgifter på sekunder

När du installerat appen och angett ditt Fluke Networks Linkware live användarnamn och lösenord, tar det bara några sekunder att välja och överföra etikettuppgifter  till din Brother märkmaskin:

• Välj projektet med etikettuppgifter tryck på "Ladda ner" för att överföra dem till appen.
  • Välj sedan önskad lista med uppgifter och tryck på "skicka" för att överföra trådlöst till märkmaskinen.
  • Så enkelt är det! Din
    PT-E560BTVP, PT-E560BTSP, PT-E550WVP, PT-E550WSP eller PT-E550WNIVP har nu dina senaste märkuppgifter lagrade i minnet.

Brother TZe-SL251 black on white self-laminating identification labels applied to CAT5e and CAT6A network and patch cables

Skriv ut etiketter för att identifiera kablar

Eftersom dina märkuppgifter är lagrade i skrivarens minne är din Brother märkmaskin allt du behöver.

Tryck bara på knappen "Kabellindning" på märkmaskinen och konfigurera inställningarna för den typ av kabel du använder. Det här behövs bara göras en gång.

För att sedan skriva ut etiketterna, tryck på databasknappen på etikettskrivaren för att visa märkuppgifter. Välj sedan att skriva ut alla etiketter, eller önskat intervall.

Etiketterna skrivs ut i en lång remsa. Kniven håller dina etiketter i ordning vid utskrift, vilket gör det enklare att applicera dem på rätt plats.

Brother TZe Flex-ID laminerade tape har utvecklats speciellt för märkning av kablar och rekommenderas att användas förkabelmärkning.

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

Håller dina kabeletiketter uppdaterade

När ditt nätverksinfrastrukturprojekt uppdateras, med nya kabelidentifiering som läggs till eller befintliga som ändras, använder du bara appen Brother iLink & Label för att ansluta och ladda ner senaste uppgifter från ditt Linkware Live-projekt. Ladda ner dem till din Brother märkmaskin PT-E560BTVP, PT-E560BTSP, PT-E550WVP, PT-E550WSP eller PT-E550WNIVP och skriv ut nya etiketter efter behov.