1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Secure Print+
Secure-Print-Plus-NFC

Skydda dina dokument och följ bestämmelser 

Secure Print+ är firmware (inbyggd programvara) som tillåter dig att skriva ut konfidentiella affärsdokument på ett säkert sätt.

Konfidentiella och känsliga dokument blir ofta utskrivna och lämnade på en skrivare, vilket ökar risken för att informationen hamnar i fel händer. Secure Print+ är ett enkelt men ändå effektivt och säkert utskriftssystem. Din dokumentsäkerhet kan omedelbart förbättras och säkerställa att dina känsliga dokument är skyddade.

Med Brother Secure Print+

  • Skrivs dina konfidentiella dokument ut när du behöver dem
  • Kan endast behörig personal samla in sina dokument
  • Lämnas inte känsliga dokument på skrivaren så att alla kan se

Hämta PDF (engelska)

 

Skriv enkelt ut säkra affärsdokument

Easy_to_use_SecurePrint

Kortautentisering

Dina dokument skrivs bara ut när du är redo att hämta dem från skrivaren. Med hjälp av ett NFC-aktiverat
ID-kort (Near-field Communications) släpps ditt dokument som ska skrivas ut. 
Secure_SecurePrint

Säker dokumentutskrift

Skydda konfidentiella dokument från att hamna i fel händer. Känsliga dokument skrivs bara ut när du själv väljer att släppa ut utskriftsjobbet från skrivaren.
Easy_to_manage_SecurePrint

Lätt att hantera

Med några enkla steg kan användare läggas till och tas bort. Varje användare kan ställas in med sin egen profil och individuell åtkomst kan beviljas vissa eller alla skrivarens funktioner.
 

60-dagars gratis provperiod av våra anpassade lösningar 

Secure Print+ FAQ

Secure Print+ tillåter ett NFC ID-kort att konfigureras så att användare kan trycka på sitt ID-kort och släppa utskriftsjobbet från en viss skrivare. Specifika användarprofiler kan också skapas för att ge tillgång till alla eller några av skrivarfunktionerna.  
Ja, din data lagras automatiskt i skrivarens minne tills du väljer att släppa dokumentet för utskrift. Dokumentet raderas när det skrivits ut. 
Hur länge din data lagras i skrivaren är inställt efter dina specifika krav. För din säkerhet så raderas din data automatiskt om den lämnas längre än den angivna tidsperioden. 
Upp till 200 användare kan läggas till.

Brother Secure Print+ är tillgängligt till följande produkter:

Färglaserskrivare:
DCP-L8410CDW*, HL-L8260CDW*, HL-L8360CDW**, HL-L9310CDW**, HL-L9310CDWT**, MFC-L8690CDW*, MFC-L8900CDW**, MFC-L9570CDW**, MFC-L9570CDWT**, HL-L9430CDN, MFC-L9630CDN.

Monolaserskrivare (Kräver speciella CPJL-koder från Brother vid användning av extern kortläsare):
DCP-L5500DN*, DCP-L6600DW**, HL-L6300DW**, HL-L6300DWT**, HL-L6400DW**, HL-L6400DWT**, MFC-L5700DN*, MFC-L6800DW**, MFC-L6800DWT**, MFC-L6900DW**, MFC-L6900DWT**.

Bläckskrivare:
HL-J6000DW**, HL-J6100DW**, MFC-J5945DW**, MFC-J6945DW**, MFC-J6947DW**.

*Endast vid användning av PIN-kod, ingen inbyggd NFC-kortläsare, ingen USB-port för extern kortläsare.
**Rekommenderade modeller för denna lösning, har inbyggt NFC-kortläsare (de kan också ha en extern kortläsare kopplad till en speciell USB-värd-port).

 

Secure Print + -firmware finns i skrivaren. Det är dock inte aktiverat som standard. Om du vill aktivera denna firmware, vänligen kontakta ditt lokala Brother-kontor.

Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Fyll i formuläret "Mer information?" så kommer en av Brothers experter att kontakta dig.

Är du intresserad och vill veta mer? Fyll i formuläret nedan så kommer en av våra experter att kontakta dig och hjälpa till med eventuella frågor.

Genom att kryssa i rutan ovan godkänner du att vi kan tillhandahålla information och erbjudanden om Brother-produkter och tjänster via e-post.
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår sekretesspolicy. Observera att du när som helst kan återkalla samtycke till marknadsföringskommunikation genom att klicka på "Avregistrera" i våra marknadsförings e-mail eller justera inställningarna i ditt Brother Online-konto.

Se våra Villkor
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy