1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Märkmaskin för trådlöst nätverk

Brother märkmaskin för trådlöst nätverk

Brother är en av världens största tillverkare av elektroniska märkmaskiner som finns i modeller för både yrkesverksamma på företag, inom den offentliga sektorn och för hemmabruk.

Brothers starka position på marknaden innebär att den japanska tillverkaren är alltid i framkant av den senaste tekniken och användarvänliga funktioner som snabbt integreras i Brothers populära märkmaskiner.
Detta gäller särskilt för Brother P-touch P750W, som är det senaste tillskottet till den populära Brother
P-touch familjen.

Modellen är kompatibel med Windows-datorer, Apple Mac, smartphones och surfplattor. Med de två sistnämnda kan du använda Brothers kostnadsfria iPrint&Label app som kan köras på både iOS, Android och Windows Mobile.
 
Appen Mobile Cable Label Tool finns tillgänglig för Apple- och Android telefoner, där kan installatörer välja mellan olika etikettmallar och bilder.

Med programvarupaketet finns det även flera etikettmallar och databas support, därför kan data för etiketterna importeras direkt från t. Ex. Excel. Alternativt kan användaren ladda ner de senaste typsnitten och etikettyperna från "molntjänst" – via en Brother server på internet.