1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Brother tilldelas Good Design Awards i kategorierna utskrift, skanning och märkning

Brother tilldelas Good Design Awards i kategorierna utskrift, skanning och märkning

Strukturen, designen och användarvänligheten hos Brothers skrivare, skannrar och märkningsmaskiner har uppmärksammats med Good Design Award 2018, i alla tre kategorierna

HL-L2375DW monolaserskrivaren, ADS-2200 dokumentskanner och P-touch CUBE Plus märkningsmaskin tilldelades den japanska utmärkelsen.

Good Design Award är en utmärkelse som representerar kvalitet och innovation. Den uppmärksammar produkter och tjänster som har identifierat och ökat möjligheter för design.

Brother mottog sin första utmärkelsen 1960 för en symaskin. Efter det har mer än 200 produkter uppmärksammats med utmärkelsen. Brother har nu mottagit Good Design Award 26 år i rad sedan 1993.

"Good Design Award utvärderar inte bara produktens yttre utan även användarupplevelsen. Man ser till hur designens påverkan på miljön, samt produkternas möjlighet att presentera nya idéer för samhället, säger Fredrik Pauli, Nordisk Produktchef, Brother Sverige

"Att motta utmärkelsen uppmärksammar den samlade ansträngningen av alla Brothers anställda som är involverade i utveckling, tillverkning och leverans av våra produkter och tjänster. Efter vårt motto "At Your Side" är vi skyldiga att alltid sätta våra kunder först genom att designa produkter som passar deras behov, " fortsätter Fredrik. 

Brother tilldelas Good Design Awards i kategorierna utskrift, skanning och märkning