1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Dokumenthanteringsteknik som sparar både tid och resurser

Dokumenthanteringsteknik som sparar både tid och resurser

Företag frågar, Brother leverarar: Dokumenthanteringsteknik som sparar både tid och resurser

Brother har utvecklat ett dokumentarkiveringsprogram baserat på streckkoder.  Företag som skannar stora volymer sparar på så vis mycket tid på administration.

Barcode Utility har utvecklats efter kundernas efterfrågan. Programvaran indexerar och lagrar dokument i fördefinierade nätverks FTP- eller SFTP-mappar dynamiskt och automatiskt. Lösningen finns tillgänglig för utvalda dokumentskannrar.

Programmet kan känna igen 13 av de mest använda 1D- och 2D-streckkoderna och spara filer i PDF, PDF / A och TIFF-format i fördefinierade mappar. Det kan också sortera enskilda sidor och spara dem som ett dokument.

Tekniken är framför allt användbar för företag som regelbundet skannar dokument med streckkoder, t.ex. inom försäkringsbranschen, näthandel och logistik.

Försäkringsbolag använder ofta streckkoder för att sortera sina ärenden. Tidigare behövdes en administratör för att skanna dokument manuellt och sortera dem i mappar till olika avdelningar Nu med igenkänning av en fördefinierad streckkod kan Barcode Utility automatiskt starta batchjobb med sortering, automatiskt byta namn på skannade dokument eller indexera dokumenten och lagrar dem på en förbestämd plats, utan manuellt arbete. Automatisering med Barcode Utility sparar tid och minskar också risken för fel skapat av den mänskliga faktorn.

Tekniken finns tillgänglig till följande dokumentskannrar: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N och ADS-3600W. 
Brother kommer inom kort dessutom att tillhandahålla Barcode Utility som en extra funktion på följande skrivare och multifunktionsmodeller: DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW, MFC-L6900DW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900DW och MFC-L9570CDW. 

Fredrik Pauli, Produktchef Brother Nordic säger: ”Våra skannrar är utformade för att göra livet enklare för kunderna. En viktig del av innovation och produktutveckling handlar om att ta sig tid att lyssna på kunders behov och där efter utveckla nya funktioner. Barcode Utility är en funktion som utvecklats i nära samarbete med våra kunder. Det är en fantastisk lösning som hjälper företag att automatisera en viktig del det administrativa arbetet och på så vis kan personalen fokusera på annat.”

Barcode Utility 1 700px