1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2019
  5. Gå all in – Brothers nya lösning för utskrifter ger kunderna allt de behöver i tre år

Gå all in – Brothers nya lösning för utskrifter ger kunderna allt de behöver i tre år

Brother har revolutionerat utskriftshanteringen för mindre kontor och hemmaanvändare med sitt nya paket ”All In Box”, som innehåller allt användaren behöver för tre års bekymmersfria utskrifter1.

Den här lösningen möjliggör stora besparingar och är ett svar på kundernas ökande behov av enkel och underhållsfri utskriftshantering.

Det kompletta erbjudandet innebär att kunderna inte längre behöver besöka en butik för att köpa förbrukningsartiklar, och att få slut på bläck eller toner mitt under utskrift av ett viktigt dokument är nu ett minne blott.

All In Box är tillgängliga för både mono- och färgskrivare – det finns med andra ord en låda för varje behov.

Paketet förenklar utskriftshanteringen för våra kunder och speglar tydligt vårt företagsmotto ”At your side”. Självklart innehåller lösningen originaltillbehör från Brother (toner eller bläck) så att kunderna kan vara säkra på att deras dokument skrivs ut i bästa möjliga kvalitet.

Från och med nu och fram till 31 mars 2019 har vi kampanj på alla våra All In Box-modeller. När du köper en All In Box-lösning får du en Google Chromecast som gåva. Läs mer om All In box-kampanjen här. 

 

1 Papper ingår inte i paketet. Utskriftskapaciteten för bläckstråleskrivare baseras på en genomsnittlig utskriftsvolym på ca 200 sidor per månad med 60 % sidor i svartvitt och 40 % sidor i färg enligt ISO/IEC 24711 och med de fyra patroner som medföljer i paketet. För laserskrivare baseras utskriftskapaciteten på 138 sidor per månad. Värdena uppges enligt ISO/IEC 19752

Man och kvinna pratar på kontor.