1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2022
  5. Ny Pro Label Tool App för professionell märkning

Ny Pro Label Tool App för professionell märkning

 

Nu kan du enkelt redigera och skriva ut professionella etiketter med några få knapptryck. Vår senaste app för märkmaskiner – Pro Label Tool App – är fullspäckad med nya funktioner och finns tillgänglig för iOS och Android. Ladda ner kostnadsfritt på App Store och Google Play.

Pro Label Tool App är kompatibel med Brothers märkmaskiner PT-E550WVP PT-E550WNIP, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW och PT-D800DW och ersätter appen Mobile Cable Label Tool, som i dagsläget förser elektriker och datatekniker med effektiv märkning. 


I Pro Label Tool App finns flera mallar för att identifiera och markera kablar, frontpaneler och nätverksutrustning som gör processen att skapa eller skräddarsy etiketter mycket snabbare och enklare. Med Pro Label Tool App blir professionell märkning ännu enklare.

Enkel att använda:
Använd din smartphone för att redigera och skriva ut vertikala eller horisontella etiketter i professionell kvalitet. Snabb etikettutskrift på plats och med hjälp av menyskärmen ändrar du enkelt textblockets bredd i redigeringsmenyn.

Håll dig uppdaterad:
Med färdiga etikettmallar från Brothers molnserver håller du dig uppdaterad med föreskrifter och branschstandarder. Du hittar enkelt mallar med hjälp av den nya sökfunktionen.

Uppkopplad:
Kan kopplas till en CSV-databas för att öka effektiviteten på plats och minska den eventuella risken för fel. Överför enkelt P-touch Editor-etikettdesigner från en dator och gör utskrifter när du är på språng. Du kan också spara och dela mallarna med andra användare.


Ladda ner på  App Store och Google Play.

Observera att Pro Label Tool App ersätter appen Mobile Cable Label Tool som kommer att tas bort från appbutikerna den 29 mars 2022.