1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Brother tilldelas “Good Design Award 2020” för fyra produkter

Brother tilldelas “Good Design Award 2020” för fyra produkter

Brother Industries, Ltd., huvudkontor för Brother Nordic A / S och en av de ledande globala tillverkarna av laser- och bläckstråleskrivare, har tilldelats det japanska designpriset ”Good Design Award 2020” för fyra av Brothers senaste produkter.

Brother har mottagit totalt 214 utmärkelser för Good Design, inklusive årets fyra produkter, sedan första utmärkelsen 1960, som var för en symaskin. I år är det 28:e året i rad, sedan 1993 som Brother har mottagit utmärkelsen. 

Henning Elkjær, Nordisk marknad & försäljningschef på Brother Nordic A / S säger: ”Good Design Award erkänner inte bara produkter med exceptionellt utseende och funktion. Urvalet av produkter och tjänster baseras även på värdet de ger konsumenter och samhället. Utmärkelsen erkänner det gemensamma ansträngningen för alla som är involverade i en specifik produkt eller tjänst.

”En av utmärkelserna som Brother mottog för Good Design 2020 var för märkmaskinen P-touch CUBE Pro (PT-P910BT). Den tilldelades utmärkelsen “Good Design Best 100 award”, som en av 100 produkter eller tjänster som värderats högst av en samfällig jury. Mottagare av utmärkelsen "Good Design Best 100" är även med och kandiderar om utmärkelserna "Good Design Grand Award" samt den största utmärkelsen, "Gold Award" och andra speciella utmärkelser.

”När Brother utformar produkter sätter vi kunden först, vilket är helt i linje med "at your side". Vi kommer att fortsätta sträva efter att lyssna på våra kunder och andra aktörer och behålla vårt fokus för att skapa design som ger kunderna stort värde."

I Sverige har följande Brother produkter tilldelats Good Design Award 2020:

•    P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) märkmaskin
•    DSmobile DS-640 mobil skanner
•    DSmobile DS-940DW mobil skanner 
•    DSmobile DS-740D mobil skanner med duplex

Om Good Design Awards
Good Design Award har varit det enda omfattande designutvärderings- och kommunikationssystemet i Japan sedan 1957. Många företag och designers, både i och utanför Japan, bidrar till att förbättra industrin och designkvaliteten. "G Mark", symbolen för utmärkelsen, är känd för att representera god design.
Läs mer om Good Design Awards här:it :
http://www.g-mark.org/