1. Hem Brother
 2. Brother Solutions
 3. Brother Resource Hub
 4. Kunskapscentrum
 5. Märkningskategori
 6. Från kaos till kontroll: Våra 10 bästa märkningstips för kontoret
Paženklinti maitinimo laidai

Från kaos till kontroll: Våra 10 bästa märkningstips för kontoret

Med långa att göra-listor och tighta deadlines kan tillvaron på kontoret vara väldigt hektisk. Dagar helt utan problem eller småmissar är sällsynta, men desto mer välkomna för medarbetarna.

 

Tekniken underlättar arbetsbelastningen genom att göra stora mängder information lättillgänglig.  Men det finns fler fördelar. Tekniken kan även bringa ordning i en stressig kontorstillvaro.

Det är enkelt: Med hjälp av märkning kan arbetsplatsen bli mycket mer effektiv, vilket sparar tid och minskar stressen. 

Här är tio av våra bästa tips om hur märkning kan förvandla kontorskaoset till kontrollerat lugn.

 

 1. Trådlös märkning 
  Har du råkat dra ut kontakten till datorn i tron att det var någon annan enhet du kopplade ur? Forskning visar att 33 procent av oss har förlorat arbete på datorn på grund av att den kopplats ur av misstag1. Undvik den här potentiella katastrofen genom att märka alla kontorets sladdar. Det kan både spara tid och förhindra konflikter. 
   
 2. Besöksbrickor
  Ta farväl av oprofessionella handskrivna besöksloggar. Nu kan du effektivisera verksamheten med hjälp av ett märkningssystem för besökare. Det imponerar på gästerna och gör att du alltid kan identifiera besökare på plats, vilket även bidrar till ökad säkerhet.

 3. Viktiga dokument på ett ögonblick
  Spara tid när du letar efter viktiga dokument genom att märka register och mappar. Gör det hela extra tydligt genom att märka privata och konfidentiella dokument med text i rött och svart. Eftersom tid är pengar är det en investering som lönar sig.

 4. Säkerheten först 
  På arbetet är säkerhetsmärkningar livsviktiga och kan förhindra allvarliga olyckor och skador. Färgstarka etiketter kan utnyttjas för att varna för eventuella faror och informera om lämplig skyddsutrustning. 

 5. Skydda dina tillhörigheter
  Visste du att 78 miljoner arbetstimmar går till spillo varje år på grund av att personalen tvingas leta efter stulna föremål? Och att 26 procent av alla konflikter på kontoret orsakas av att någonting blivit stulet?1 Behåll ett gott arbetsklimat och minska risken för såväl avsiktlig som oavsiktlig stöld genom att märka föremål. Du kan märka allt från häftapparater och miniräknare till anteckningsböcker och laddare. 
   
 6. Undvik falskt alarm 
  Att ha koll på när viktig utrustning som brandlarm behöver bytas ut är avgörande för medarbetarnas säkerhet. Genom att helt enkelt märka utrustningen med utgångsdatum skapar du en tydlig påminnelse med datumen som du bara inte får glömma bort. 

 7. Underlätta återvinning 
  I takt med att allt fler av oss blir medvetna om vår påverkan på miljön kan märkmaskiner användas för att märka ut återvinningskärl. Då ser medarbetarna enkelt var de ska slänga returpapper, plast och annan återvinning. 

 8. Märkning av mat 
  Eftersom livsmedelsallergi kan innebära livshotande risker och många följer olika dieter är det oerhört viktigt med tydlig information om du serverar mat till kollegor eller kunder på arbetsplatsen.

 9. Personliga muggar och lunchlådor 
  Många anställda föredrar att använda sina egna personliga kaffemuggar på kontoret, och lika många placerar sin matlåda med dagens lunch i ett delat kylskåp. Märkning av muggar, lunchlådor och behållare med en hållbar etikett, som tål vatten och nötning, säkerställer att alla vet vem de tillhör, och att de hittar sin väg tillbaka till sin ägare. Även efter att de har varit i diskmaskinen.

 10. Tryck eller drag? 
  När vi närmar oss en dörr på ett nytt ställe undrar vi alla samma sak – ska jag trycka eller dra? Genom att märka dina dörrar kan du förhindra såväl pinsamma situationer som potentiella olyckor för dina besökare. Etiketterna minskar även risken för skador på dörrarna. 
   
   

A shelf full of similar looking teal blue-green lever arch files has one purple file folder standing out. It is being picked up by an office staff member wearing a matching purple item of clothing.

I över 30 år har Brother arbetat med att erbjuda smidiga märkningslösningar för kunder inom en mängd olika branscher.

Vår serie märkmaskiner återspeglar Brothers motto ”At your side” och fungerar som en personlig PA-lösning  för våra kunder. Maskinernas mångsidighet har hjälpt många företag att gå från kaos till kontroll. 

Läs mer om vår serie märkmaskiner här. 

Är du på jakt efter heltäckande kontorslösningar? Här kan du se våra bästa företagsskrivare och läsa mer om hur  våra Managed Print Services kan hjälpa dig. 

1 Studie om kontorsmärkning genomförd av YouGov på uppdrag av CityPress, Storbritannien, oktober 2017 

Mer av Märkningskategori

Du kanske också gillar

Tillbaka till toppen