1. Hem Brother
  2. Brother Solutions
  3. Brother är lösningen för arbetsplatsen

Brother är lösningen för arbetsplatsen

Brother utskriftslösningar skräddarsydda för ditt företag, oavsett arbetsmiljö.

Välj från en komplett serie av maskinvara och tjänster som kan uppfylla dina behov och stödja alla arbetsplatsmiljöer, säkert och effektivt. Våra utskriftslösningar är skalbara, uppbackade av innovativa enheter och understöds av vår dedikerade kundsupport.

Upptäck Brothers utbud av företagsskrivare

Förvandla din verksamhet

Stöd dina team med säkra arbetslösningar, var de än befinner sig.
Med enheter som är utformade för att vara hållbara och kostnadseffektiva, samtidigt som de håller jämna steg med krävande arbetsplatser.

Brother är den säkra lösningen

Säkerhet

 

Brother är kostnadseffektivt

Kostnadseffektivitet

 

Brother är det hållbara valet

Hållbarhet

 

Skrivare på skåp med bubbla och hackersymbol i luften

Säkerhet

Skydda ditt företag.

Den uppkopplade tekniken i dagens arbetsmiljöer skapar olika risknivåer för alla företag. Våra utskrifts- och skanningsenheter, tjänster och lösningar ger avancerad nätverks-, enhets- och dokumentsäkerhet, utformad för att skydda konfidentialitet och hålla hoten ute. Våra säkerhets- och utskriftslösningar omfattar:

  • Nätverkssäkerhet
  • Enhetssäkerhet
  • Dokumentsäkerhet

Läs mer om våra säkra lösningar

Två män och tre kvinnor sitter runt ett bord, bärbar dator, växter, dokument.

Kostnadseffektivitet

Förbättra produktiviteten och kontrollera dina kostnader.

Vi kan hjälpa dig att optimera hela din utskriftsinfrastruktur och ge synlighet, säkerhet och kontroll över kostnaderna i stor skala.

Brother-lösningar omfattar:

  • Managed Print Services (MPS) – förbättra utskriftsupplevelsen med automatisk beställning och leverans av bläck eller toner, övervakning och rapportering av utskriftsbeteende. Tillsammans med flexibla betalningsalternativ och lägre löpande driftskostnader. MPS ger dig kontroll. Gör det möjligt för dig att skapa en utskriftsmiljö som är strömlinjeformad och skalbar.
  • Optimerad skrivarpark– se till att du har rätt skrivare på rätt plats för att maximera effektiviteten och användbarheten. Vårt skräddarsydda tillvägagångssätt säkerställer att ditt företag har den optimala lösningen som passar dina behov, vilket undviker onödiga kostnader i enheter eller onödiga funktioner och funktionalitet.

Läs mer om kostnadseffektivitet

Tre tonerkartonger i luften i en återvinningssymbol med en bakgrund av träd.

Hållbarhet

Återanvändning av material, utan spill.

Företag överallt uppmanas att bli mer hållbara. Vi erbjuder en skrivarpark som kan vara en del av lösningen. Att minimera påverkan på planeten är en grundläggande del av det vi gör, från att utveckla effektiva och hållbara produkter till 100% återvinning och återanvändning av de tonerkassetter som returneras till oss – med noll avfall till deponi. Tillsammans med våra partners och kunder fortsätter vi på vår resa mot en mer hållbar och koldioxidneutral framtid.

Våra hållbara lösningar omfattar:

  • Hållbar utskriftsteknik
  • Underhåll och reparationer
  • ECO-läge

Läs mer om hållbarhet

Läs våra bloggar

Ta reda på mer om hur företag kan förbli produktiva, öka säkerheten och vara mer hållbara.

 

Secure-information-new-normal

Hantera informationssäkerhet i det nya normala

Sedan 2020 har IT-säkerhetslandskapet för företag förändrats. Antalet personer som antingen arbetar med hybridarbete eller arbetar hemifrån på heltid har fördubblats. Men hur kan säkerhetsåtgärder hålla jämna steg?

Läs blogg
Hemma kontor i blått och trä

Effektivisera IT-upphandlingen i en arbetsvärld där allt mer sker på distans

Vi undersöker vem som ansvarar för inköp, hantering och underhåll av den utrustning som människor behöver för att utföra sina jobb effektivt och produktivt.

Läs blogg
Människor i grå kläder går med blåvita paraplyer

Brother's Corporate social Responsibility och välgörenhetsaktiviteter

Från att rädda regnskogen till att samla in pengar till cancerforskning, ta reda på mer om partnerskap från våra europeiska kontor som gör skillnad för tusentals människors liv.

Läs blogg