Tillagd i varukorg
  1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2017
  5. Sakernas internet - för framtidens kontor | Brother

Sakernas internet, för framtidens kontor

Dagens Teknik utvecklas i rasande takt. TV:n har blivit tunnare, telefonerna smartare och Wi-Fi har idag blivit en standard.    
Sakernas internet är ett koncept som successivt introducerats för handel och företag. I framtiden är det troligt att all elektronisk utrustning vi använder kommer kommunicera och interagera med andra enheter.
Vi är på god väg mot en teknik som känns självklar och börjar förstå de möjligheter framtiden har att erbjuda.  

MPS och Brother Web Connect
Enheter som är integrerade med Brother Managed Print Services (MPS), kontrollerar själv hur mycket bläck eller toner som finns tillgängligt, om maskinen behöver service eller när är dags att beställa förbrukningsmaterial. Allt sköts sedan automastiskt och du sparar värdefull tid. 
Enheter med Brother Web Connect kan interageras direkt till molntjänster för att automatiskt lagra eller skriva ut dokument direkt från enhetens kontrollpanel.

Utanför arbetsplatsen
När man undersöker framtidens möjligheter för smarta enheter tittar även utanför arbetsplatsen. I hemmet finns redan en rad trådlösa enheter som kontrollerar hemmamiljön, så som belysning och uppvärmning. Anordningarna är smarta nog att lära sig att reagera på mänskligt beteende. Exempelvis att ställa in temperaturen under dagen för att anpassa energianvändningen. 

Framtidens arbetsplats
Tekniken utvecklas ständigt för att anpassas till ett modernt arbetssätt. För framtidens kontor är det bara vår fantasi som sätter gränserna.