1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Gör ditt julpyssel personligt

Gör ditt julpyssel personligt

Jul skulle inte vara jul utan det lilla extra som gör det personligt för just dig. Oavsett om det är julpyssel med barnen eller om du vill duka med personliga placeringskort så är det de små detaljerna som gör högtiden speciell.

Butiker erbjuder ofta julpyssel i färdiga layouter. Julkort, presentpapper, dekorationer, etiketter, för att nämna något.  Visst, det kanske går snabbare men allt du skapar ser likadant ut och den personliga prägeln försvinner.

Med märkmaskinerna P-touch CUBE och P-touch CUBE Plus,  kan du göra de mest enkla föremålen till ett unikt, personligt pyssel åt dina nära och kära. Skapa etiketter till julklapparna och julgransdekorationer. Med det praktiska satinbandet och märkmaskinen är det enkelt att anpassa de saker du tycker om:

Presenter

 Du kan enkelt göra varje present personlig med olika färger på satinband, en personlig hälsning och mycket mer. Beroende på vem presenten är till kan du göra något unikt för just den personen.

Kort

Att skicka ett personligt julkort är alltid trevligt, med en P-touch märkmaskin skapar du julkort på nolltid. Skriv bara in din personliga hälsning, skriv ut och fäst på ett kort. Det är enkelt att skapa olika hälsningar för varje kort.

Pyssel

Bjud till julfest och skräddarsy etiketter till glögg och godisbuffén. Det är även perfekt för att skapa placerings- och buffékort till julbordet.

Det finns flera olika ramar, färger, teckensnitt och stilar att välja mellan, så du kan fortsätta märka långt efter jul. P-touch märkmaskin är perfekt för märkning av barnens skolsaker, sortera dina skönhetsprodukter, märka hemlagad mat och mycket mer.

Hitta din P-touch märkmaskin här. 

Julstrumpor