Tillagd i varukorg
  1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Brother och Fluke Network

Tack vare Brother- och Fluke Networks samarbete kan nätverksinstallatörer upptäcka fördelarna av en ny molnbaserad lösning

Brother har tillsammans med Fluke Networks LinkWare™ Live Affiliates Program, tagit fram en app, iLink & Label, för iPhone. Appen integrerar Fluke Networks LinkWare Live och Brothers märkmaskin PT-E550WVP. Appen gör kabelmärkning och nätverkstester mer effektiva, sparar tid och risken för fel minskas genom att säkerställa att kablarna blir korrekt märkta. Man skapar enkelt en mall i LinkWare Lives molnbaserade system. Fluke Networks LinkWare Live kopplar sedan smidigt samman mallen i molntjänsten med den som är ute på språng. 

För att sedan skriva ut märketiketter i samband med testning av nätverkskablar kan användaren ladda ner och skicka mallar direkt till sin märkmaskin PT-E550WVP via en smartphone eller surfplatta. Det sker via Brothers kostnadsfria app, iLink&Label och märkmaskinens Wi-Fi-anslutning. Användaren hämtar samma mallar och testinställningar i Fluke Versiv-testaren. Data behöver bara matas in en gång och lagras sedan på en central plats.

Man väljer önskad mall i molnet och skriver sedan enkelt ut sina märkningar utan att behöva ansluta till en dator. Lösning har tagits fram på efterfrågan från nätverksinstallatörer som stått inför olika utmaningar ute på fältet. 

Processen gör det enklare och snabbare för nätverksinstallatörer och tekniker som ansvarar för installation, märkning, tester, certifiering och dokumentation av den färdiga installationen. Med appen iLink&Label blir användarens roll mer flexibel eftersom de inte behöver ha med sig en bärbar dator. De kan ladda ner och skriva ut etiketter på plats utan att manuellt behöva fylla i all information för etiketter. Databasen kan användas så ofta som det behövs och kan nås av flera enheter samtidigt. Den tid som tidigare behövdes vid förberedelse av etiketter minimeras. Kvalitet och effektivitet av kabelmärkning ökar och risken för fel och kostnader minskar.

"Brother är precis ett sånt företag som Fluke Networks vill samarbeta med. Det är en del av LinkWare Live Affiliates-program som skapar innovativa produkter som är integrerade med LinkWare Live Cloud-plattformen, säger Robert Luijten, Marknadschef för Fluke Networks. "Med över nio miljoner uppladdade testresultat hittills, hyllar installatörer över hela världen LinkWare Live för att det förändrar deras arbetssätt till det bättre. Genom att använda integrerade applikationer som Brothers iLink&Label, får de verktygen som hjälper dem att spara tid, öka produktiviteten som i sin tur leder till ökad vinst."

“Vårt samarbete med Fluke Networks innebär att vi kan erbjuda nätverksinstallatörer en lösning som kommer att ha en positiv inverkan på deras verksamhet. Appen är verkligen en banbrytare eftersom det gör märkprocessen mer effektiv, noggrann och kostnadseffektiv, säger Fredrik Pauli nordisk produktchef på Brother. 

”Lösningen till snabbare, enklare och säker märkning är en viktig del i den tekniska utvecklingen för större nätverksinstallationer vilket också hjälper nätverksinstallatörer i de utmaningar de står inför, fortsätter Fredrik. 

PT-E550WVP har utvecklats med branschstandard i åtanke och erbjuder olika etikettbredder för att passa kablar, anslutnings- och manöverpaneler. Märkmaskinen använder slitstark laminerad märktape (TZe) och krympslang (HSe) som håller mot väta, nötning, kemikalier och stora temperaturskillnader. Etiketterna är robusta, har stark fästförmåga och är framtagna för att hålla.

iLink&Label finns tillgänglig i Sverige från januari 2018 för iOS version i Apple App Store.

Märkmaskinen Brother PT-E550WVP har ett cirkapris på 1 832 SEK exkl. moms.

Om Fluke Networks

Fluke Networks är världsledande inom certifiering, felsökning och installationsverktyg för användare som installerar och underhåller nätverksinfrastruktur. De erbjuder en kombination av pålitlighet, prestanda, effektivt arbetssätt, installation av de mest avancerade datacentralerna, till att reparera under dåliga väderförhållanden. Företagets flaggskeppsprodukter inkluderar den innovativa LinkWare Live, världens första molnbaserade-kabelcertifieringsfunktion som introducerades i slutet av 2014.

För mer information om Fluke Networks och LinkWare Live Cloud-plattformen kontakta  sales.coreinfo@flukenetworks.com  eller gå till www.flukenetworks.com/linkwarelive.

För ytterligare information och uppdateringar, följ Fluke Networks på sociala medier.

Twitter: https://twitter.com/flukenetdci

Facebook: http://www.facebook.com/flukenetworks

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/fluke-networks

Se video här. 

 

För ytterligere information: 

Fredrik Pauli, Produktchef Brother Nordic

Telefon +46-31-734 12 00, e-post: fredrik.pauli@brother.se