1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Vill du få en överskådlig och välorganiserad arbetsplats?

Vill du få en överskådlig och välorganiserad arbetsplats?

Med nya Brother P-touch CUBE Pro är allt på rätt ställe

Den kompakta och eleganta märkmaskinen är mycket användarvänlig och kan användas av alla – både företag och privatpersoner – som behöver en effektiv och allsidig etikettlösning som tar liten plats. 

Använd den överallt där du behöver en hållbar kvalitetsetikett: på kontoret, i butiken, i receptionen, i garaget, i köket  eller på lagret. 
Eftersom du även kan ta den med dig går det både snabbt och enkelt att skriva ut etiketter, märka upp och hålla ordning, precis där du befinner dig. P-touch CUBE Pro har dessutom en automatisk kniv med halvklippfunktion, så att du kan skriva ut flera etiketter på löpande rulle. På så sätt hamnar etiketterna i rätt ordning och är enkla att lossa.

 

Många möjligheter för anslutning och etikettdesign

P-touch CUBE Pro kan anslutas till PC/Mac via USB, men även via Bluetooth, vilket gör den extremt enkel att installera och använda. Via Bluetooth kan du skriva ut etiketter trådlöst – smidigt och enkelt – direkt från din smartphone eller surfplatta.

Designa dina etiketter med Brother P-touch Editor, som är ett kostnadsfritt program för etikettdesign på PC/Mac. Lösningen ger dig effektiva redigeringsverktyg så att du kan skapa etiketter för alla tillfällen. Infoga egna bilder och företagslogotyper, eller välj bland de hundratals bilder, symboler och ramar som ingår. Med P-touch Editor kan du enkelt skapa streckkoder och QR-koder, och du kan dessutom länka till dina egna data i Microsoft Excel för att koppla och skriva ut flera etiketter åt gången.

Om du föredrar appar kan du i stället använda P-touch Design&Print2-appen för att skapa etiketter på din smartphone eller surfplatta med hjälp av mängder av olika mallar. Vill du ha en helt skräddarsydd lösning kan du använda Brothers iPrint&Label-app för att infoga text och bilder samt ändra teckensnitt och storlek på objekt. Dessa Brother-appar är kostnadsfria och kan laddas ned från App Store eller Google Play.

 

Hållbara etiketter och vackra satinband 

Brother P-touch CUBE Pro använder TZe-tape för att täcka alla tänkbara märkningsbehov – inom kontor, detaljhandel, utbildning, turism, hotell och restaurang, logistik, bygg  eller specialhandel. Med TZ-tape får du en hållbar etikett, eftersom texten skrivs ut under en laminering och därmed inte nöts bort. TZe-tape finns i ett brett urval av färger och mönster, från 3,5 mm till 36 mm bredd, och du kan även skapa eleganta satinband med personlig text, exempelvis till företagspresenter.

P-touch CUBE Pro levereras med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri som du enkelt laddar från datorn via USB-kabeln.  Läs mer om Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT)

Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) kan köpas hos Brothers många återförsäljare runtom i landet. 

  

Om Brother

Brother Nordic A/S är en ledande leverantör till den nordiska marknaden. Företaget är ensam importör av Brothers skrivare, allt-i-ett-skrivare, programvara, skannrar, mobila lösningar och etikettsystem. Brother levererar produkter av hög kvalitet med prestation och funktionalitet i toppklass – allt i kombination med konkurrenskraftiga priser. Flera av Brothers produkter är marknadsledande. Brothers produkter säljs och distribueras via ett brett nätverk av återförsäljare och distributörer. Brother Nordic A/S har 80 medarbetare på sina kontor i Göteborg, Helsingfors, Ishøj och Oslo. Läs mer på www.brother.se eller www.brother.com

Brother Cube Pro PTP910BT märkmaskin och etiketter på ett bord. En hand som rymmer en smartphone med en app på skärmen. Pärmar och hyllor märkta med etiketter.