1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2020
  5. Smidig, effektiv och anslutningsbar etikettutskrift för smarta företag

Smidig, effektiv och anslutningsbar etikettutskrift för smarta företag

Etikettutskrifterna blir helt anslutningsbara, produktiva och smidiga med den nya serien 4-tums etikettskrivare för skrivbordet från Brother.

De nya TD-4T-termotransfermodellerna är fyra till antalet    TD-4650TNWB, TD-4750TNWB, TD-4650TNWBR och TD-4750TNWBR.

Tack vare seriens många anslutningsmöjligheter är enheterna perfekt lämpade för en mängd olika branscher, inklusive detaljhandel, transport och logistik samt sjukvård.

Med snabba utskriftshastigheter på upp till 203 mm per sekund producerar serien högkvalitativa etiketter med upp till 300 dpi. Termotransfertekniken ger tåliga utskrifter som håller länge, vilket gör modellerna helt rätt för krävande arbetsmiljöer.

Den stora bandkapaciteten innebär att serien kan öka produktiviteten utan behov av att byta bandfrekvens, vilket minimerar antalet driftavbrott.

TDen intuitiva 2,3-tums LCD-skärmen i färg underlättar navigeringen så att enheterna blir enklare att använda.

TD-4650TNWBR och TD-4750TNWBR är kompatibla med RFID-teknik, vilket innebär att spårbara taggar kan skrivas ut och appliceras. Platsspårning i realtid ökar säkerheten, minskar mängden borttappade eller stulna varor och förenklar arbetsrutinerna.

RFID-tekniken kan användas för varuspårning, kontorsadministration och lagerhantering.

Serien går att ansluta till mobila enheter via Bluetooth och trådlöst, och alla modeller är dessutom kompatibla med de vanligaste skrivarspråken, bland annat ZPL, DPL och EPL.

Alla enheter har kniv och avskalare som tillägg, vilket gör processen snabbare och effektivare för användaren eftersom fler etiketter kan skrivas ut på kortare tid.

Thomas Björnfalk, Country Manager, Brother Sverige, säger: – Helt enligt mottot At Your Side har de här enheterna designats för att återspegla kundernas förändrade behov. Serien är skapad för smidig hantering så att användaren kan vara säker på att få en enhet som är pålitlig, produktiv och säker.

– RFID-tekniken som extra funktion gör processen ännu mer effektiv och säker för företagen.

Ytterligare Information

Thomas Björnfalk, Country Manager Brother Sverige, e-post thomas.bjornfalk@brother.se